Menu

Det var ikke vanskelig i det hele tatt å gå ned 27 kilo på fire måneder

Dame løper på tredemølle, instruktør står ved siden avHelsen min var dårlig, jeg gikk mye sykemeldt og jeg orket absolutt ingen ting. Men nå er alt snudd på hodet i livet mitt. Jeg orker fantastisk mye, både hjemme og på jobben, jeg trener minst fem ganger i uka og jeg spiser helt annerledes enn tidligere. Det beste av alt er likevel at det ikke har vært vanskelig i det hele tatt, sier trebarnsmoren og førskolelæreren fra Barkåker, Inger Marie Nilsson (45), som gikk fra 97 til 70 kilo i løpet av fire måneder på Tønsberg EasyLife Senter.

Hun har spilt håndball på mange lag, som Tønsberg Håndballklubb, Eik, Tønsberg Turn og Barkåker, helt fra seksårsalderen til hun avsluttet håndballkarrieren som 33-åring. Da var matchvekta 73 kilo.

"Jeg måtte gi meg på grunn av helseproblemer. Det var særlig vonde knær som tvang meg til å gi meg, pluss problemer med nakken", forteller førskolelæreren fra Sandeåsen Barnehage, som var vant til å trene med lagkamerater gjennom mange år. Da ble det en stor overgang for henne å skulle begynne trene på egenhånd, et problem mange som har drevet med lagidretter, har opplevd.

"Det var vanskelig å motivere seg og vekten min gikk sakte men sikkert gale veien."

 

Helseproblemer

Helseproblemene ble også større og større for trebarnsmoren, som hadde gått sykemeldt i lengre perioder før hun startet opp med EasyLife-programmet ved Tønsberg EasyLife Senter på Hogsnes den 7. januar i år.

"Jeg hadde kjent til EasyLife-programmet i mange år og visste om flere som hadde fått bra resultater med dette. Jeg forsto at jeg måtte gjøre noe, men tidligere erfaringer med andre og mer kortvarige program var at jeg først gikk ned i vekt, men etter kort tid kom kiloene tilbake igjen. Dette ville jeg ikke oppleve igjen så derfor tok jeg avgjørelsen om å melde meg på EasyLife-programmet her ved Tønsberg EasyLife Senter."

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER
Les mer: Det var ikke vanskelig i det hele tatt å gå ned 27 kilo på fire måneder

Idol-Steffen har fortsatt å gå ned i vekt

Idol-Steffen Arendal trener skulderpress

Da vi skrev om Steffen Jacobsen (27) i vårt magasin i januar 2016, hadde han gått ned 41 kilo ved hjelp av EasyLife programmet på Arendal Sport&Fitness Senter. Siden har han gått ned til sammen 52 kilo og holder vekten ved hjelp av trening og riktig kosthold.

Unggutten fra Nednes ble kjendis over natten da han våren 2013 ble nummer 3 i talentkonkurransen Idol på TV2. Ja, det var Steffen alle snakket om etter finalen. For mange var han den egentlige vinneren av Idol den våren.

Men medaljen hadde en bakside for sangtalentet. For straks skulle «hele Norge» ha besøk av Nednes-gutten, med det resultat at det ble lite tid igjen til trening.

"Jeg var ganske bra til å bokse og brukte mye tid på boksetrening. Formen var bra. Det varte imidlertid ikke så lenge. For med mye reising og mye matinntak på bensinstasjoner og flyplasser, kombinert med null fysisk aktivitet spratt vekten opp", forteller Steffen, som gikk opp fra 125 til 162 kilo i løpet av noen måneder.

Han forsto etter hvert at det ikke kunne fortsette slik, og da han hadde en fetter som hadde lyktes bra med livsstilsprogrammet EasyLife hos Odd Magne Lien på Arendal Sport&Fitness Senter, var veien kort til treningssentret på Myrene for Steffen også.

Her presterte han å gå ned 41 kilo i løpet av de 3 første månedene av programmet, fra han startet opp med EasyLife i september 2015.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER
Les mer: Idol-Steffen har fortsatt å gå ned i vekt

Ny livsstil, ny kropp og ny jobb...

Blid mann på tredemølle

"Når jeg nå skal starte opp med egen sykkelbutikk her i Kristiansand passer det fint å føle seg bedre og se litt bedre ut også", sier Børge Hoem (42) fra Justnes, som gikk ned 20 kilo allerede etter tre uker av livsstilsprogrammet EasyLife ved Kristiansand Sportssenter.

Hvor mye han veier og hvordan han ser ut når denne artikkelen leses, vet vi ikke. Men det kan leseren finne ut ved å ta turen innom den nye sykkelbutikken i det gamle Løveapoteket i Gyldenløvsgate 10 i sentrum av Kristiansand i august, eller følge med når neste utgave av dette magasinet kommer ut i begynnelsen av januar neste år.

"Målet er et sted mellom 100 og 110 kilo i løpet av det ett år lange EasyLife-kurset. Men går det like bra som det har gjort nå også videre, skal jeg ikke utelukke at jeg kommer under 100 kilo, sier håndballspilleren og håndballtreneren for  Justnes IL i Kristiansand.

Til tross for at vekta hans viste 160 kilo da han startet på EasyLife-kurs hos Morten Hofseth på Kristiansand Sportssenter, i den gamle Starthallen i Marviksveien 4. mai i år, har han vært aktiv både som spiller og trener i håndball gjennom mange år.

"Håndballen må vel delvis få skylden for at jeg ble så tung. Da jeg sluttet å spille håndball på høyt nivå i 1999, fortsatte jeg likevel å spise det samme som jeg gjorde før, til tross for at jeg kuttet treningsmengden betraktelig. "

Opp 65 kilo

Han veide 95 kilo da han var på sitt beste på håndballbanen, og han trente daglig som spiller for Kristiansand Håndballklubb. Senere dro han på seg kilo etter kilo, selv om han fortsatt var aktiv på håndballbanen, som spillende trener for lag som AK 28, Randesund og de siste årene for Just IL.

"Jeg er vel det beste eksemplet på at det ikke hjelper med litt trening dersom matinntaket er helt feil. Jeg har vært altfor glad i mat og det har blitt for mange hamburgere langs landeveien", innrømmer 42-åringen, som hadde prøvd forskjellige ting på egenhånd uten at det hjalp så mye.

"Jeg gikk noen kilo ned, men så gikk jeg dem opp igjen. "

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER
Les mer: Ny livsstil, ny kropp og ny jobb...

Var lei av å slanke seg, ville ha hjelp til livsstilsendring

Dame på trappemaskin

Dette programmet fungerer så bra om du bare følger det hundre prosent, sier en fornøyd Hilde Sletner. Hun er i bedre form enn noen gang har vært. Her er hun i gang i trappe-maskinen (forgrunnen).

Skryter av mannen etter å ha gått ned 30 kilo

– Han har vært en utrolig viktig støttespiller for meg i mitt arbeid med å legge om livsstilen. Ikke minst i forhold til maten vi spiser i dag, sier Hilde Sletner fra Songdalen. Hun jublet når vekten på Kristiansand Sportssenter viste at hun hadde gått 30,5 kilo.

Vi var så heldige å få være tilstede på testrommet til Morten Hofseth ved Kristiansand Sportssenter i den gamle Starthallen, da Hilde krysset den magiske 30 kilo-grensen.

– Jeg var så spent før jeg skulle veies og måles i dag. Sist gang jeg ble veid her, hadde jeg gått ned 29 kilo. Dette er en merkedag og et resultat av mye arbeid. Dette gir enda mer motivasjon, sier den strålende fornøyde tobarnsmoren.

Hun er opptatt av at livsstilsendringen hun har oppnådd etter 10 måneder med livsstilsprogrammet EasyLife ikke har kommet gratis. Det ligger vilje og en klar beslutning bak.

Likte programmet

– Jeg forsto lenge at jeg måtte gjøre noe, for jeg ble bare tyngre tyngre for hvert år.

Jeg ønsket meg ingen slankekur. Jeg ville gjøre noe som virkelig hjalp meg med å endre hele livsstilen min. Både kosthold, fysisk trening og mental trening. Derfor undersøkte jeg innholdet i EasyLife-programmet nøye i god tid før jeg tok avgjørelsen om å starte.

Den avgjørelsen tok 34 åringen etter at hun hadde født sitt andre barn. Da var hun klar for å gjøre en endring i livet sitt.

– Jeg forsto at jeg måtte være veldig bestemt og motivert for å få det til. Det har vist seg å være riktig. EasyLife-programmet fungerer veldig bra om du følger programmet til punkt og prikke.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER

 

16 kilo etter 11 uker

Det gjorde Hilde, og derfor rant kiloene av henne i starten, slik de gjør om du følger EasyLife programmet. Hun gikk ned 16 kilo etter bare 11 uker. Senere har hun fortsatt å gå ned jevnt og trutt, inntil hun nådde den magiske 30 kilo-grensen i november.

Les også: Fikk 6 måneder på nåde! Gikk ned 44 kg og beholdt jobben!

 

Les mer: Var lei av å slanke seg, ville ha hjelp til livsstilsendring

Alt er blitt bedre for hele familien etter at vi ble med i EasyLife-programmet

EL.02.04.05.jpg

Det er fantastisk bra å være to som går på EasyLife sammen. Hos oss står hele familien og alle åtte ungene bak oss, sier paret fra Kleppestø, Linda og Trond Stenseide. Her i gang på In Shape, med den yngste av deres åtte unger, Mats (5) i forgrunnen.

Hele familien spiser maten mamma og pappa har lært på EasyLife-kurs

– Alt er blitt bedre for hele familien etter at vi ble med i EasyLife-programmet her på In Shape treningssenter i Olsvik, sier Linda (42) og Trond (48) Stenseide. Åttebarns-foreldre fra Kleppestø som hadde gått ned 12 og 9 kilo etter to måneder av det et år lange livsstilsprogrammet, da vi møtte paret i november.

Med åtte barn mellom 5 og 19 år, som alle bor hjemme, skulle en ikke tro at det var mulig for Linda og Trond Stenseide å følge opplegget i EasyLife-programmet. Men det er mulig, bare motivasjonen er sterk nok bedyrer Linda.Hun var den som var pådriveren når de i september valgte å bli med i det et år lange livsstilsprogrammet ved In Shape.

– Jeg valgte å bli med først og fremst for å støtte Linda, og fordi vi tror at det er lettere når vi er to. Jeg trenger å gå ned noen kilo selv, selv om jeg nok ikke er like flink som kona, sier Trond.

Det er likevel de to eldste døtrene, Maren (18) og May (19) som har hovedæren for at foreldrene ble med, da In Shape i Olsvik startet opp EasyLife-grupper i september.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER

Les mer: Alt er blitt bedre for hele familien etter at vi ble med i EasyLife-programmet

Det tar tid å venne seg til en helt ny kropp, men det er en fantastisk følelse!

EL.46.04-05.jpg

– Jeg har blitt et helt nytt menneske etter å ha gått ned fra 114 til 94 kilo. Nå klarer jeg å løpe også, forteller Andre Sletaker (39) fra Tårnveien i Drammen. Han debuterte som idrettsmann da han løp Bygdømila på litt over 47 minutter. Her skal han ut på løpetur fra Drammen EasyLife Senter sammen med sin EasyLife instruktør, Ritva Bakken.

Løp mila på 47 minutter etter å ha gått ned 20 kilo

– Jeg merker at det tar tid å venne seg til en helt ny kropp. Men det er en fantastisk følelse å bli kvitt den ekstra «ryggsekken» på 20 kilo, fastslår Lasse Andre Sletaker (39) fra Tårnveien i Drammen. Han debuterte som idrettsmann med å løpe Bygdømila i Oslo på 47,20 i oktober.

Etter lang betekningstid og mye grubling bestemte Lasse seg tilslutt for å bli med i livsstilsendringsprogrammet EasyLife ved Drammen EasyLife Senter. Da veide han 114 kilo. Dette var i mai 2016. Fem måneder senere, når vi treffer ham på sentret, viser vekten 94 kilo, altså en nedgang på 20 kilo.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER
Les mer: Det tar tid å venne seg til en helt ny kropp, men det er en fantastisk følelse!

Øvrige livsstilsprogrammer