EasyLife med personlig trener

Nyhet!
EasyLife med personlig trener

Personlige Trenere er en yrkesgruppe som har vært i sterk vekst de siste årene. Det betyr at mange kan mye om trening, kosthold og ernæring, og bakgrunnen gir gode forutsetninger for også å tilby våre EasyLife-program.
Hvordan dette kan gjøres avhenger av hvem du er, hva du ønsker og hvordan markedet er der du ønsker å tilby EasyLife.

PT-SENTRE

PT-SENTRE

Såklate PT-sentre er en glimrende arena å tilby et gjennomprøvd opplegg for vektreduksjon.

Vi har sett at det har kommet flere og flere såkalte PT-sentre der det stort sett ikke er åpent for at folk kan trene når de vil. På et slikt senter vil EasyLife passe perfekt, for mange overvektige kvier seg for å bli medlem på et såkalt «vanlig» treningssenter. EasyLife-leksjoner kan holdes i en mindre eller større gruppe. Det går også an å gjennomgå EasyLife-programmet alene med PT, og det fungerer veldig bra.

Det passer også godt å ha egne gruppetreninger for EasyLife- deltagere. Mange i denne gruppen har ikke trent på lang tid, eller aldri. Derfor oppleves det tryggere og bedre når de kan trene bare sammen med likesinnede.

Vi har et godt eksempel på et PT-senter i Fredrikstad. EasyLife Nedre Glomma har eksistert i mange år og de har mange medlemmer, både vanlige PT-kunder og EasyLife-medlemmer.

Dette sentret tilbyr også mange gruppetreningstimer som er åpne for alle medlemmene ved sentret. Dette er noe som har vokst seg fram etter etterspørsel fra medlemmene.

Det finnes allerede PT-sentre i store og middels store byer her i landet, og det er helt sikkert behov for flere. Dersom du også er den første som tilbyr EasyLife, har du et konkurransefortrinn, i tillegg til at du når en kundegruppe det vil være vanskelig å rekruttere for andre PT-sentre.

I SAMARBEID MED ET TRENINGSSENTER

I SAMARBEID MED ET TRENINGSSENTER

I samarbeid med et treningssenter kan du som PT utvide sentrets totale tilbud!

Mange treningssentre kan tenke seg å starte med EasyLife, men opplever at de ikke har ressurser eller kapasitet til det. Da kan et samarbeid med en Personlig Trener være smart for begge parter. Du skriver en avtale med oss om rettighetene til å tilby EasyLife i ditt område, samtidig som du gjør en avtale med et treningssenter i din by om å benytte deres lokaler til undervisning og trening.

Det kan for eksempel skje ved at dine EasyLife-medlemmer betaler en månedsavgift til treningssentret, mens du står for gjennomføringen av EasyLife-leksjonene, markedsføringen av programmet og salg av kosterstattere.

Hvor mye dine medlemmer betaler til sentret, avhenger av hvilken avtale du klarer å inngå. Det er jo rimelig at de betaler en lavere avgift enn det andre medlemmer betaler på sentret, siden dette er medlemmer de får inn døren uten å ha gjort noe for å få dem. Det er jo du som har betalt for markedsføringen. Dessuten vil nok treningssentret se at mange av disse medlemmene vil bli på sentret også etter at EasyLife-kurset er avsluttet, og du kan tilby dem PT-timer også senere. Det blir «vinn-vinn» for begge parter.

SOM EASYLIFE-INSTRUKTØR PÅ ET TRENINGSSENTER

SOM EASYLIFE-INSTRUKTØR PÅ ET TRENINGSSENTER

En vinn-vinn løsning
for senter og PT

Det er som nevnt en del treningssentre som ønsker å starte med vårt EasyLife-program, men som ikke har kapasitet til dette selv. Som regel går det på at de mangler en instruktør til å ta seg av EasyLife-leksjonene.
Da kan et samarbeid med en Personlig Trener, som de kanskje allerede har et samarbeid med om vanlige PT-timer, være løsningen. I så fall kan du inngå en avtale med sentret om at du får prosenter av det deltagerne betaler for å gjennomføre programmet, mot at du står for all undervisning og også treningsoppfølging av medlemmene.

Hvor stor prosent du som PT får vil variere og det vil også være avhengig av antall deltagere og hvor mye oppfølging det blir. I tillegg må det settes opp treningsprogram for deltagerne samt gjennomføre gruppetreninger med dem.

Det vil også være avhengig av om du som PT tar noe av markedsføringskostnadene, for eksempel på Facebook. Uansett vil treningssentret komme godt ut av dette, da de får inntekter uten å gjøre så mye for dette, bortsett fra å stille sentret til disposisjon. De får også nye medlemmer, som de normalt ellers ikke ville fått. Og de får mersalg av kosterstattere. Det siste kan også være et forhandlingsspørsmål, om du som PT bør ha prosenter av dette salget.

Uansett er det mange muligheter for Personlige Trenere som brenner for trening, sunt kosthold og hjelpe mennesker til å gå ned i vekt og legge om livsstilen. Alt avhenger egentlig av deg selv, dine kunnskaper og ikke minst din entusiasme.

Veien videre?

Hvis du synes dette høres ut som noe for deg så kan du fylle ut navn og telefon i skjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Vil du også tilby EasyLife?

Fyll ut navn og nummer, og send inn. Vi kontakter deg for en prat om dine muligheter med EasyLife.
Vær vennlig å gi oss ditt navn
Vi trenger ditt postnummer.
For å ringe deg behøver vi ditt telefonnummer.
Invalid Input
EasyLife for treningssentre og fysikalske institutt

Sjekk også ut
EasyLife for treningssentre og fysikalske institutt

Fra oppstarten i 2004 har vi hatt mer enn 100 sentre som har tilbudt vårt program her i landet, fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør, og fra Bergen i vest til Kongsvinger i øst.

Finn ut mer
EasyLife UTE

Sjekk også ut
EasyLife UTE

Dette er en kjempemulighet for deg som liker å trene ute året rundt, i all slags vær, og som også liker å trene andre.

Denne interessen kan du nå kombinere med muligheten for gode inntekter, om du starter opp med EasyLife grupper som hovedsakelig skal trene utendørs.

Finn ut mer
© 2020 Easylife Norge AS