Kalenderen viser at sommeren nærmer seg, og med det også den tradisjonelle sommermaten. Det  innebærer gjerne blant annet grillmat, spekemat og skalldyr, og de fleste er flinke til å variere. Det som ofte blir kjedeligere er grønnsakene som vi skal ha ved siden av. Isbergsalat med tomat og agurk er godt, men det gir ikke en stor smaksopplevelse og salatbollen står ofte ganske urørt.

Vi går nå inn i årstiden alle lengter etter når høstregnet aldri tar slutt og vinterkulden biter oss i kinnene. Denne deilige tiden da vi kan gå tynnkledte og nyte livet utendørs til sent på kvelden. Er det rart at akkurat disse ukene påvirker oss til å ville nyte litt ekstra? Og da særlig med noe godt å spise og drikke?

Sunn mat

Uansett hva vi ønsker med kosthold og livsstil så blir vi rådet til å spise mer grønnsaker enn vi gjennomsnittlig gjør i dag. Det er også enighet på tvers av ulike kostholdsmetoder om at økt bruk av grønnsaker er veien å gå både for individ og av miljøhensyn.

Vårvibber

Når påsken er nær er det snarlig håp om å kjenne på den etterlengtede vårfølelsen igjen. Lysere og mildere dager virker inn på viljen til å ta tak i mye vi har utsatt. Vi får lyst til å røre oss mer, og dette gir inspirasjon til å spise bedre og kanskje ta av noen kilo før sommeren.

Kake til påske

Nå som vi nærmer oss påske vil vi dele en påskekake med dere. Dette er en kake som vi både anbefaler på smak, men også fordi den er et smartere valg enn mye annet. Nyt den fine, gule fristelsen med god samvittighet!

Enkel å lage, smaker godt og er et godt og sunnere alternativ hele året.

Side 1 av 2

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS