Guttas ekstreme forvandling

guttaRonald Badski og Robert Eriksen gikk ned 45 og 30 kilo og fikk sykkeldilla! Sjekk guttas endringer:
De har mange likheter, de to "gutta" som ble kjent med hverandre på Puls Tønsberg, der de gikk på EasyLife sammen.

Her er Roberts endringer:

Før:
Spiste kun når han var sulten
Tenkte aldri over hva han spiste
Trente aldri
Mareritt å stå opp om morgenen


Nå:
Har med matpakke på jobb
Kuttet cola – godteri kun i helgen
Trener 3 dager i uka
Våkner uthvilt hver dag
- Hvis noen hadde sagt at jeg skulle kjøpe meg en landeveissykkel for ett år siden, hadde jeg aldri trodd det! Robert ler, og får både smil og samtykkende nikk fra Ronald Badski. Duoen trener sammen på Puls Tønsberg tre ganger i uka. Der er de med på sykkelgruppa, og nå har de til og med debutert i sykkelritt! Baglerrunden gikk unna på 1.52 (Ronald) og 2.09 (Robert). Imponerende av to karer som var gode og tunge for mindre enn ett år siden. For mens Robert har gått ned 30 – tok Ronald av 45!
Nå har jeg byttet garderobe tre ganger! Robert synes det var så lett, at de 15 kiloene han hadde som mål fort ble doblet.

- Jeg gikk ned 15 på to måneder, så da måtte jeg sette meg et nytt mål. Det var ikke vanskelig i det hele tatt.

Lagde system
For hans del handlet det rett og slett om å lage et system i mathverdagen. Før ble det mat et par ganger om dagen, nå blir det minst fem måltider. 46-åringen har til og med begynt å ta med matpakke på jobb!
- Jeg spiser faktisk mye mer enn før!
Men annerledes. Før tok han det han fant, nå er han mer bevisst på hva han putter inn. Lærdommen fra EasyLife har gitt ham masse kunnskap. Og; det glir av seg selv. Ikke noe stress. Nå savner han ikke colaen en gang!
- Før satt jeg hjemme med colaen i hånden, godteriet i fanget, PC og TV ved siden av meg. Nå er jeg heller ute og trener!
Godteri spises fortsatt, men nå i helger. Cola er byttet ut med vann og litt Pepsi Max. Og dermed forsvant kiloene.
Bonusene ble mange:
- Jeg har mye mer energi!
- Tidligere var det tøft å dra seg ut av senga kvart over fem om morgenen for å gjøre seg klar til en ny jobbdag. Nå er det aldri noe problem å stå opp tidlig lenger.

Ronald opplever det samme.
- Nå våkner jeg kvart over fem – klokka ringer ikke før seks! Så jeg pleier å stå opp tidlig, faktisk hender det at jeg jogger en tur før jobben!
Sosialt og hyggelig
Ronald og Robert er nesten som tenåringer igjen; når de fleipende går rundt på Puls for å bli tatt bilder av. Det sosiale er nemlig en suksessfaktor på EasyLife. Der er man en del av en gruppe. Det er på en måte forpliktende, og selv om ingen ser hva de andre veier, ønsker man å være flink. Ikke svikte de andre.
Lagfølelse er kanskje den beste sammenligningen. Man backer hverandre opp, hjelper hverandre, og har det morsomt sammen. Det er gøy å møte gjengen på kurskveldene.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS