Liv (46) ned 20 kilo, Mor Elsie (70) kuttet diabetes-medisin

liv elsie- Helt fantastisk bra. Slik omtaler mor og datter Elsie og Liv Asmyhr EasyLife. De nyter nå livet etter å ha gått ned i vekt og fått bedre helse ved hjelp av livsstilsprogrammet de har blitt så glade i.
 

- Dette burde alle få muligheten til. EasyLife ble løsningen for meg, og vil garantert være det for så mange andre. Det er verdt hver eneste krone, sier Liv Asmyhr.
46-åringen fra Svarstad i Vestfold gikk ned 15 kilo på 10 uker, og 20 kilo i løpet av fem måneder med vektreduksjons- og livsstilsprogrammet på Hvittingfoss treningssenter. Det siste halve året har hun holdt vekten nede på rundt 70 kilo. Og ikke minst, migreneproblemene hun slet så voldsomt med er nesten blitt borte. Alt dette takker hun livsstilen hun fikk innarbeidet med EasyLife for.

Sprudler igjen

- Jeg trengte hjelp, og jeg trengte puff og støtte. Jeg veide 90 kilo, og hadde nær sagt gitt opp kampen mot vekten. Adskillege kurer og program hadde gitt opp og nedturer i fleng. Og kiloene ballet seg på i takt med helseproblemer, blant annet migrene.
- Og hjelp har jeg fått på en fantastisk måte med EasyLife-programmet. Kiloene raser av de første ukene. Det var bare morsomt å gå på vekten. Det førte til en vanvittig motivasjon. Instruktørerne ga oppmuntrende meldinger, og det har vært smil, vennlighet og gode råd hele veien. Men minst like viktig er å klare å holde vekten nede når en først har nådd sitt mål. Og også her er EasyLife uovertruffent. En kommer inn i gode rutiner med trening og kosthold. Det er en ny livsstil som må til for å få en varig endring. EasyLife er et program for varig endring, og er en suveren hjelp. Gevinstene er så store at jeg skal klare nå skal klare å holde meg nede i vekt, fortsetter Liv, til daglig ansatt i Skatteetaten.

Mye å lære

Liv Asmyhr, mor til to voksne barn, forteller at hun har lært veldig mye.
- Det var noe å ta til seg hele tiden. Og jeg gledet meg til hver eneste leksjon. Selv har jeg lært enormt mye om hvordan en setter sammen maten riktig. Nå er kostholdet et helt annet. Jeg spiser oftere og riktigere, sier blide Liv, og fortsetter om trening:
- Endelig har jeg kommet inn i faste treningsrutiner. Jeg fikk prøve de fleste timene, og fikk hjelp som passer for meg.
Nå er det trening tre dager i uken som utføres med liv og lyst.

Koser seg

- Endelig er jeg der jeg så lenge har ønsket å være, både med tanke på form, vekt og helse. Jeg koser meg og nyter tilværelsen, smiler 46-åringen. Hun måtte vente på sitt turfølge flere ganger under en venninnetur på fjellet nylig, og sendte noen varme tanker til EasyLife-programmet da hun tenkte tilbake til de turene hvor hun selv svett og andpusten ikke klarte å følge med.
- En får et helt annet utbytte av turer og av naturen nå når en er 20 kilo lettere, sier hun.
Liv nyter også i fulle drag en ny garderobe med flotte klær i størrelse 38, en lang rekke av komplementer - og en generalt positiv tilværelse.

Fra skepsis til begeistring

- Jeg er så glad for alt jeg har oppnådd med EasyLife etter kun få uker, sier mor Elsie Asmyhr. 70-åringen fra Svarstad gliser bredt når hun forteller:

* - Jeg har nesten kuttet ut all medisin for min diabetes 2. Tidligere brukte jeg fem tabletter daglig, nå er jeg nede på èn. Blodsukkerverdiene har gått ned og stabilisert seg. Utrolig positivt!

* - Jeg har gått ned seks-sju kilo. Dette er bra, men har likevel ikke vært så viktig for meg. Det er helsa som teller mest. Målet er å gå ned 10 kilo.

* Hverdagene er jo så mye bedre nå. Tidligere var jeg mye trøtt, tung og sliten. Nå har jeg masse overskudd, og sprudler nesten over av energi og virkelyst.

Elsie innrømmer det så gjerne; hun var skeptisk til både livsstilsprogam og treningssenter. Men dette snudde fort.

Var så riktig

- Datteren Liv var jo over seg av begeistring. Hun så hva jeg trengte, og at jeg ville høste stor gevinst ved å melde meg på. Derfor fulgte jeg hennes eksempel i september måned. Og det har jeg ikke angret et eneste sekund på, sier Elsie, 70-åringen som fortsatt er i sving med deltidsjobb på Lardal sykehjem.
- Jeg har lagd maten hjemme hos oss i alle år. Nå har jeg fått en helt annen innsikt på dette området. Vi bruker EasyLife sin tallerkenmodell, og det gir resultater. Dessuten får vi jo tilgang til så mange deilige oppskrifter, forteller hun.

Opprømt

Det er imidlertid helsegevinsten hun har fått med EasyLife som gjør henne mest opprømt, ikke minst de gode resultatene for sin sukkersyke.
- Det er jo nesten så jeg selv ikke tror det er sant når jeg tar kun èn tablett hver dag mot fem tidligere. Målet er helt klart å kunne kutte ut medisiner helt. Det tror jeg faktisk også vil skje, smiler hun,
Også Elsie sin nye fremtoning blir lagt merke til.
- Jeg får høre at jeg ser bedre ut. Er det ikke flott?, ler 70-åringen fornøyd.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS