Droppet slankekur - satset på livsstilsendring

may droppet- Jeg ville gjøre noe med meg selv til min egen 50-årsdag, sier May Brit Skagestad fra Vågsbygd, som før den store dagen hadde gått ned 18 kilo i løpet av åtte uker med EasyLife-programmet
 

- Det ble en flott dag. Det ble mange komplementer, og mange sa de var imponert over hva jeg hadde klart, ler May Brit.
40 gjester storkoste seg, og lot seg imponere over den flotte og flinke jubilanten.
10 år yngre

- Noen sa jeg så 10 år yngre ut. Slikt er selvsagt morsomt å høre, sier omsorgsarbeider May Brit, som hadde kostet på seg en ny og flott kjole til den store dagen.
- Det ble en mer ettersittende kjole enn jeg kunne bruke før. Og det var jo spesielt gøy å kunne kjøpe en slik i en ”vanlig” klesbutikk, og å slippe å gå i en Stor Mote-butikk, sier hun storfornøyd.

Det virket jo

May Brit hadde hørt så mye bra om livsstilsprogrammet EasyLife at valget ble lett da hun ville gjøre et ordentlig forsøk på å gå ned i vekt - og å holde vekten nede.
- Og jeg har ikke blitt skuffet. Det har vært verdt hver eneste krone. Vi har fått en flott oppfølging og lært veldig mye om både kosthold, trening og innstilling. Hele veien har vi blitt oppmuntret md koselige meldinger.  Jeg har fulgt meg støttet og ivaretatt hele veien, sier May Brit.

Kiloene rant unna

I løpet av de åtte første ukene hadde hun gått ned 18 kilo. Da vi traff den ny-spreke 50-åringend, hadde hun gått ned 23 kilo. Dette etter fem måneder av livsstilsprogrammet.
- Men EasyLife er ikke slanking, men livsstilsendring. Det er det som må til, sier hun.

Forvandling

May Brit forteller om en ekstrem forvandling - på alle måter.
- Jeg var i veldig dårlig form. Jeg pustet og peste bare jeg gikk i trapper eller oppoverbakker. En gammel kneskade har ført til lite aktivitet. Jeg skal operere, og derfor var det også viktig å gå ned i vekt.

Stråler

Nå stråler Vågsbygd-kvinnen som aldri før.
- Jeg er mye mer fornøyd med meg selv, noe som også fører til at en blir lettere til sinns. Og energien og overskuddet, ja det er nesten ikke til å tro, ler hun.
Nå kan May Brit stå opp tidlig om morgenen og gjøre husarbeid i flere timer.
- Det er absolutt ingen tvil om at jeg har fått et mye bedre liv. Jeg er også hundre prosent overbevist om at jeg skal klare å holde vekten nede nå. Hele livsstilen er forandret med EasyLife, avslutter hun.

Vil du gå ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til høyre. Så tar nærmeste EasyLife-senter kontakt for en uforpliktende samtale.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS