Det er ikke slanking, men endring av livsstil

anette livsstil- Hadde jeg visst at dette var så enkelt, så hadde jeg gjort det for lenge siden, jubler Anette Strømmen (38) fra Åsane i Bergen, som gikk ned 22 kilo i løpet av 16 uker med livsstilsprogrammet EasyLife.
 

- Helt fantastisk. Jeg har jo blitt som ny. Det er ikke en eneste person jeg ikke ville ha anbefalt EasyLife til. Det er bare å hive seg på hvis du har sjansen, jubler en sprudlende Anette.

Hun forteller:

- Det datt ned en EasyLife-brosjyre i posten. Det skulle forandre livet mitt på få uker. Jeg så nok sprudlende og glad ut, men hadde mine stunder, forteller hun.

Ny livsstil

Et eksempel:
- Jeg kom tre timer for sent på en firmafest. Satt hjemme i sofaen og gråt av fortvilelse. Alt jeg kunne ha på meg strammet så fryktelig. Dette var ikke meg. Det var ikke slik jeg ville være og fremstå. Jeg var nesten desperat etter å finne noe som virket. Og det gjorde EasyLife til gagns. Og det beste er; dette er ikke slanking - men endring av livsstil, sier hun.
Og kiloene rant av. Og med ett snudde ting:
- Jeg kjøpte meg en ettersittende kjole til jul. Og snart skal hele familien på tur til London. Gjett om det blir shopping av nye klær?, ler hun.

Helsegevinst

- Jeg er også så mye lettere til sinns, og føler et helt annet velvære nå. Dessuten er helsen viktig. Vi er disponert for diabetes i min familie, og jeg fikk beskjed om at det var stor fare for at jeg utviklet dette hvis jeg ikke gikk ned i vekt. Dessuten er blodtrykket mitt helt perfekt igjen etter at det var faretruende høyt bare for et halvt år siden, fortsetter Anette.
38-åringen hadde også operert begge skuldrene etter overbelastning, og har slitt med betennelser i foten. Alt er så mye bedre nå når 22 kilo er borte.

Ekkelt

- Det er rett og slett ekkelt å tenke på at jeg hadde hele 44 halvkilos pakninger med smør fordelt rundt på hele kroppen. Jeg tror minst ti av dem satt rundt magen, ler hun
Etter å ha lært mye om kosthold og trening i løpet av kurskveldene, ser hun nå alt hun tidligere gjorde feil.
- Jeg spiste for sjelden og for mye. Dessuten spiste jeg feil mat. Nå følger jeg EasyLife sin tallerkenmodell, med mer grønnsaker. Jeg har alltid et lite lager i kjøleskapet, fortsetter hun.

Kos også

Men det er viktig å kose seg også.
- Men nå det mer planlagt kos. Tidligere hev jeg innpå i tide og utide. Blodsukkeret føk jo opp og ned som en jojo, smiler kokken Anette.
Hun forteller om et liv der hennes kjære mann har vært mye opptatt av trening, mens hun har tatt seg av hus og barn.
- EasyLife er også å prioritere seg selv for en periode. Det har gjort meg så bra. Nå har jeg lagt om livsstilen for godt, og jeg skal aldri, aldri tilbake dit jeg var, avslutter Anette Strømmen.

Vil du ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til venstre. Så tar nærmeste EasyLife-senter kontakt for en uforpliktende samtale!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS