Sprudler etter EasyLife

nina sprudler- Nå ser jeg hva jeg gjorde så galt tidligere, sier aktive Nina Weber, som gikk ned 20 kilo på tre måneder. Siden har hun holdt vekta.
 

- EasyLife-programmet her på Puls Hogsnes har uten tvil forandret livet mitt til det bedre, sier Nina, kjent som frisør gjennom mange år i Tønsberg.
46-åringen, bosatt på Ringshaug med en datter på 17 år, er ikke i tvil om at hun har fått et så mye bedre liv etter å ha vært med på livsstilsprogrammet på Puls Hogsnes:

* Migreneanfallene er redusert fra tre-fire i uken til maksimalt en gang i måneden.
* Søvnkvaliteten er mye bedre
* Mye mer overskudd
* Føler seg sprekere, og orker mer
* Langt bedre stoffskifte
* Mange hyggelige kommentarer

Måtte gjøre noe

- Jeg kom til et punkt der jeg måtte gjøre noe. Og jeg klarte det ikke alene, sier den sprudlende damen.
En ny jobb som selger av Wella-produkter til frisørsalonger i Vestfold og Telemark, førte til mange timer i bilen, lange arbeidsdager og ikke minst et ustrukturert kosthold.
- Nå har jeg lært, sier Nina, som etter EasyLife spiser lite og jevnlig.
- En kunde av meg i Porsgrunn gikk ned 50 kilo og var superfornøyd. Da jeg fikk et EasyLife-Nytt i posten var det gjort. Nå var det min tur, sier Nina.

Livsstilsendring

- Det var viktig for meg at EasyLife ikke er en slankekur, men en livsstilsendring som skulle vare. Jeg gikk ned 20 kilo på tre måneder, og har holdt vekten på samme nivå etter det. Det er jeg superfornøyd med, jubler hun.
Nina, som har vunnet norsk og nordisk mesterskap og deltatt i VM i såkalt "full fashion" for frisører, lister raskt opp følgende som noe av det som er bra med livsstilsprogrammet EasyLife.

* En får en fantastisk oppfølging. Og den varer et helt år, og enda lenger hvis en ønsker det.
* En lærer så mye om kosthold. Jeg trodde jeg kunne mye fra før, men nå er jeg mye mer bevisst hva jeg putter i meg. Hele tankegangen er annerledes.
* En får hjelp til trening av veldig hyggelige instruktører.
* En er en del av et team, med mye latter og moro.

Eget liv

- Alle har et ansvar for eget liv. Det var det som var bakgrunnen da jeg tok tak etter å ha gått opp altfor mange kilo de siste tre årene. Til slutt ble det rett og slett nok. Jeg følte jeg nesten ikke kunne puste, og jeg følte meg uvel når jeg måtte spise, sier Nina, og er også svært så fornøyd med de positive helsemessige effektene etter EasyLife-programmet.
- Ja, dette opplegget her på Puls Hogsnes kan jeg uten å blunke virkelig anbefale.

Nye klær

- For en som er shoppoman som meg, så er det som har skjedd fantastisk. Nå kan jeg velge de klærne jeg ønsker meg. Av gammel vane går jeg til large-stativet. Tidligere viste dette seg å være for lite, og jeg måtte krype oppover til XL. Nå ser jeg nedover, og bruker både small og medium, ler Nina Weber.

Superfornøyd med det EasyLife ga henne.

Vil du gå ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til venstre. Så tar nærmeste EasyLife-senter kontakt for en uforpliktende samtale.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS