Nå LIKER vi å trene

per karinBedre helse. Mer energi. Bedre nattesøvn. 15 og 24 kilo mindre. Ekteparet Per Aimar og Karin Haslestad Carlsen har fått så mange positive effekter av EasyLife at de kan snakke seg varme. Nå liker paret fra Drammen også å trene.
 

- Det er så stor variasjon her på Drammen EasyLife Senter. Det er alltid noe nytt som gir motivasjon, sier de to.
Slik har det ikke alltid vært. Per Aimar, som er kultursjef i Modum, og Karin som er purser, var ikke så glade i treningssentre.
- Jeg har vært medlem av noen tidligere, men ble ikke fulgt opp slik de lovet, sier Karin.
Per Aimar hadde store fordommer mot treningssentre generelt, men har nå snudd etter å ha gått inn på Drammen EasyLife Senter.
- Her er det så hyggelig. Du blir møtt med et hei, og føler deg velkommen. Her vet du også at den som sitter ved siden av deg i sofaen, eller trener ved siden av deg, har hatt det samme utgangspunktet som deg selv.
Ekteparet føler også at alle er like mye verdt. Enten du akkurat har begynt på EasyLife, snart er ferdig, eller bare har fortsatt å trene på senteret etter at EasyLife-året er omme.

Høyt blodtrykk

Da hun fikk høyt blodtrykk – og han så bilde av seg selv og hørte om andre som fikk livsstilssykdommer  - tok ekteparet affære.
Karin startet i oktober. Da hadde blodtrykket skutt i været, og medisiner var neste for at hun skulle kunne fortsette i jobben i SAS. De medisinene kunne hun kutte etter å ha gått på EasyLife en stund.
Per Aimar ble inspirert av konas resultater, samtidig som han ikke ville bli en 50-åring med forskjellige livsstilssykdommer.
Men det utløsende var kanskje et bilde han så av seg selv i avisa. Som kultursjef i Modum er han ofte å se både i Drammens Tidende og Bygdeposten. Bildet fikk ham til å innse at det var på tide å gjøre noe.
- Vi har fulgt barna våre på håndball og fotball, men selv blitt inaktive.
Paret har alltid vært flinke til å gå på tur, både sommer og vinter, men svette gjorde de sjelden.
- Nå svetter vi fem dager i uka. 2-3 dager her på Drammen EasyLife Senter og når vi går tur med hunden. Da velger vi gjerne litt tøffere turer for å få opp pulsen. Før var det mye på flata, og kakao og kvikk-lunsj på skitur om vinteren.

Nøkkelen er å trene videre

Turgleden deres har gjort at de har fått stor nytte av alle tilbudene på Drammen EasyLife Senter. Trening er mer enn å være innendørs. Ski- og smørekurs har vært positive innslag, og paret nevner også alle de andre tilbudene som sykkel-, jogging og orientering.
Praktisk matlaging er også noe det settes pris på.
- Her får du ikke oppskriften på alt selv. Du blir trigget til å finne løsninger.
Det tror paret er sunt, siden de vet at det tar tid å endre livsstil.
- Derfor er det bra at EasyLife varer et helt år, og ikke bare er en slankekur som varer i åtte uker og så er du overlatt til deg selv. Det er endring av livsstil.
De har lært at kroppen kan huske sin gamle vekt i 2-5 år, og derfor er de opptatt av å fortsette med de gode vanene også etter EasyLife-året. Ellers var det jo ingen vits.
- Vi kommer til å fortsette å trene her. Det gir oss trygghet, understreker de.
Klare for resten av livet i mye bedre form enn før!

Vil du gå ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til høyre. Så tar nærmeste EasyLife-senter kontakt for en uforpliktende samtale.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS