Inger Lise holder vekten - halvannet år etter

liserudi kristiansund
Halvannet år etter at Inger Lise Rudi fra Lund i Kristiansand gikk ned hele 40 kilo med livsstilsprogrammet EasyLife, holder hun fortsatt vekten nede på samme nivå.
 

- Jeg bruker alt jeg lærte, og har fått et helt nytt liv med en ny livsstil. Nå er det nydelig å leve, smiler 45-åringen, ett av mange bevis på at EasyLife er en investering for livet.

- Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle ha gjort uten EasyLife. Det er et livsstilsendringsprogram jeg kan anbefale dypt og inderlig til alle, uansett hvor mye de ønsker å gå ned i vekt. For meg har det fungert helt topp, Ikke bare gikk jeg ned alt jeg ønsket i vekt i løpet av fire måneder, jeg har også klart å holde vekten nede. Nå har det gått halvannet år, sier Inger Lise Rudi storfornøyd.

Hun tenker med gru tilbake på andre kurer hun hadde prøvd på egenhånd tidligere, hvor vekten føk opp igjen etter at hun hadde gått ned.

Nødvendig hjelp og støtte

- Med EasyLife får en tett oppfølging over tid, det er en langvarighet og trygghet i opplegget, samt ikke minst en opplæring som gjør at en behersker et nytt liv etter at programmet er over, sier hun og fortsetter:
- Jeg vet av egen og mange andres erfaring at det rett og slett ikke nytter alene, i hvert fall hvis en har som mål å holde vekten stabilt nede etter vektreduksjon, sier den utrolig spreke 45-åringen, som nå bruker gamle t-skjorter i størrelse 52/54 som tørkefiller i båten hun og mannen elsker å bruke i skjærgården.

Livet er herlig igjen.

Hun var deprimert, var for det meste inne, så på TV og trøstespiste, da hun tok et veivalg i oktober 2007. Et halvt år med livsstilsprogrammet EasyLife på Kristiansand Sportssenter gjorde underverker. Siden har hun fortsatt.
- Nå trener jeg her tre ganger i uken, og ser fram til hver eneste økt. Det er ikke et offer å trene, men heller en belønning overfor meg selv. Jeg vet jo hvordan jeg hadde det. Dessuten går jeg lange turer. Livet er så herlig igjen, smiler Inger Lise, som i sommer feiret sølvbryllup med sin kjære mann.
- Han har fått en ”ny” kone. Humøret og tonen er en helt annen hjemme hos oss nå, sier hun fornøyd. Vi er enige om at dette er en investering for resten av livet, smiler hun fornøyd.

For alle

Inger Lise Rudi er svært opptatt av å fortelle at dette dreier sg om endring av livsstil, ikke slanking alene, og at denne endringen fører så utrolig mye godt med seg.
- Jeg har ikke angret et eneste sekund etter at jeg begynte. Og årsaken til at jeg har lykkes, er nok at jeg har fulgt programmet og det jeg lærte til punkt og prikke, uten at jeg av den grunn er helt fanatisk. Det viser bare et det EasyLife-programmet fungerer. Jeg kan derfor anbefale på det varmeste. Det er ingen grunn til å vente på å få et bedre liv. Det er slett ikke uoppnåelig, slik mange tror, smiler Inger Lise Rudi, som endelig går med rak rygg ute blant folk igjen.
Hun er ikke lenger redd for å falle tilbake til gamle vaner. Til det har hun blitt for glad i sitt nye liv. Dessuten har hun lært seg knepene.
- Kosthold og trening i passe porsjoner, avslutter hun.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS