Ole Runar ned 19 kg på 13 uker

olerunar- Det ble tyngre og tyngre å motivere seg for hver slankekur jeg mislyktes med. Livsstilssprogrammet EasyLife var løsningen for meg, jubler Ole Runar.
 

Han hadde nærmest gitt opp, tobarnsfaren. Kur etter kur hadde gått galt. Han hadde riktignok gått ned i vekt flere ganger, men føket opp minst like mye etterpå.

Så kom hans mor med følgende tilbud:

- Prøver du en måned med livsstilsprogrammet EasyLife på Family Sports Club i Halden, betaler jeg den første måneden for deg.
- Det er vel noe av det lureste jeg har gjort. Jeg skjønte jo at jeg trengte hjelp. Og det har jeg fått her, sier han, og boltrer seg i de flotte apparatene i de lyse og
vennlige salene på Family Sports Club.

Forskjellen

-Jeg har fått et helt nytt liv. 19 kilo er tungt, konstaterer Ole Runar, som til daglig arbeider på NAVs hjelpemiddelsentral i Sarpsborg, som er gift med Lene, som har døtre på 16 og 18 år, og som er både hobbybonde og bilentusiast.
Ole Runar skryter, naturlig nok, uhemmet av livsstilsprogrammet EasyLife. Han har jo fått merke at det fungerer.
- Det er hele opplegget rundt som er så bra. Dette er ikke en ordinær slankekur, men en måte å forandre livet sitt på samtidig som en går ned i vekt. Samtidig gir det en vanvittig motivasjon når en får en slik kick-start, sier han.

Mat og trening

Nå har han lært å spise lite og ofte, og ikke minst hva han skal tilføre kroppen av mat.
- Tidligere ble det sjeldne og store måltider, ofte med usunn kost. Jeg ser jo nå hvor galt det var, innrømmer han.
- Dessuten blir det trening både 3 og 4 ganger i uken. Jeg liker best styrketrening, og prøver å delta på fellestimene med EasyLife-gruppen min, sier han.
Ole Runar Bøe mener at også langsiktigheten i programmet er en stor styrke.
- En lærer seg til å forandre vaner. Og hvem skulle vel tro at jeg skulle gå på et treningsstudio flere ganger i uken, og attpåtil like det, jeg som ikke har vært innom et slikt siden jeg var 16 år gammel?, ler han.

Strammet inn

Ole Runar Bøe nådde vekttoppen med nær 100 kilo da han startet EasyLife-programmet, noe som var det meste han noen gang hadde veid. Med sine 80 kilo nå, må han mange-mange år tilbake i tid for å finne det samme matchvekten.
- Mye av det lå samlet rundt magen, og en del under haken, smiler han, og ler godt av to år gamle bilder av seg selv.
- Jeg skal aldri dit igjen. Nå har jeg lært meg hvordan jeg skal holde vekten nede, sier Ole Runar Bøe, som har strammet inn beltet med hele seks hakk.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS