EasyLife ble et vendepunkt i mitt liv

heidi vendepunkt
- Det å starte på livsstilsprogrammet EasyLife er kanskje det lureste jeg noen gang har gjort. Jeg føler jeg har fått livet tilbake, stråler Heidi Gundersen, daglig leder på Shell i Sandnessjøen. Hun er storfornøyd etter å ha gått ned over 29 kilo i løpet av 16 uker.
 

-Det å starte på livsstilsprogrammet EasyLife er kanskje det lureste jeg noen gang har gjort. Jeg føler jeg har fått livet tilbake, stråler Heidi Gundersen, daglig leder på Shell i Sandnessjøen. Hun er storfornøyd etter å ha gått ned over 29 kilo i løpet av 16 uker.

- Det er nesten som en opplevelse på linje med en fødsel. Om ikke annet så er det for meg et veldig viktig vendepunkt i mitt liv, Heidi Gundersen takknemlig, 32-åringen som er bosatt med samboer og 4 år gammel sønn på Hemnes. Sandnessjøens egen Shell-dame er enda mer smilende og energifull enn noen gang tidligere.
- Jeg får masse kommentarer og komplementer. Klart det er hyggelig, innrømmer hun.
Ikke så merkelig kanskje, etter at hun har gått ned hele 29 kilo i løpet av knappe fire måneder.

Ambassadør

Heidi, opprinnelig fra Kolbotn utenfor Oslo, forteller at hun egentlig ikke hadde lyst til å fronte seg selv, men at hun velger å gjøre det for at hun på den måten kan hjelpe andre til å få et bedre liv, og for å vise at det nytter.
- Jeg har ingen som helst problemer med å gå god for livsstilsprogrammet, og stiller dermed som EasyLife-ambassadør. Det er også flere venner av meg som har meldt seg på programmet etter at de har sett hvilke resultater jeg har oppnådd, sier hun, og viser til følgende historie:

Alt var et ork

De siste årene fram til 2009: - Formen hadde blitt gradvis dårligere de senere årene, og kiloene hadde dratt seg på. Heidi, som tidligere hadde vært svært aktiv som 1. divisjonsspiller i håndball på 1990-tallet og i tillegg hadde trent jevnlig på helsestudio, ble mer og mer misfornøyd med kroppen sin.
- Jeg fikk mindre og mindre energi, ble mindre aktiv, la på meg, og alt var et slit og ork. Jeg våknet trøtt og uopplagt om morgenen, og brukte sofaen for å hvile. Det gikk ut over det meste, også humøret, forteller hun, og fortsetter:
- Etter hvert hadde jeg 30-40 kilo for mye å dra på. Da de andre skulle opp på fjellet for å grille, var det et ork å være med. I tillegg hadde jeg vondt i knær og kropp på grunn av at det ble mye ståing i jobben. Uff, den tiden vil jeg ikke ha tilbake, sier hun.

Sprudler

Nå, etter å ha gjennomført halve EasyLife-programmet:- Jeg har fått livet tilbake, sprudler igjen og har masse energi og humør Dessuten handler det om å kunne stå fram med rak rygg, om du forstår, sier hun.
Nå trener Heidi Gundersen to ganger i uken på treningstudioet Fysioform, ved siden av egen trening.
- Det som er målet mitt nå er nødvendigvis ikke å komme ned på et visst antall kilo. Jeg vil finne en vekt jeg kan ha det bra og føle meg vel med, en vekt som også er tilpasset det jeg har tid og lyst til trene og et kosthold jeg er fornøyd med. Men en ting er sikkert, det er viktig å tenke langsiktighet. EasyLife og Fysioform har lært meg hvordan, og det er jeg evig takknemlig for, avslutter hun.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS