Preben stråler igjen, ned 36 kilo på 16 uker

-Tusen takk. Jeg har fått et nytt liv. Nå er alt moro igjen, jubler 19 år gamle Preben Pedersen, som har redusert vekten med hele 36 kilo i løpet av 4 måneder ved hjelp av livsstilsendrings-programmet EasyLife.
 

 - Tusen takk. Jeg har fått et nytt liv. Nå er alt moro igjen, jubler 19 år gamle Preben Pedersen, som har redusert vekten med hele 36 kilo i løpet av 4 måneder ved hjelp av livsstilsendrings-programmet EasyLife.

Det var ved juletider i fjor han tok valget. Noe måtte gjøres. Han veide 131 kilo 18 år gammel, og det meste var tungt.
- Jeg har alltid vært stor, og ble mobbet mye på barneskolen. Det var tøft. Etter hvert klarte jeg å lukke det ute, ikke bry meg, og da ble det også mer stille, erindrer han.
Men flere erfaringer gjorde at han selv tok et veivalg.
- Jeg ble mer og mer flau over meg selv, og kunne jo ikke gå slik resten av livet. Men min mor hadde nok gitt meg opp, men kommet til det at jeg måtte finne ut av ting på egenhånd, sier han.
På badestranda hadde han alltid på seg t-skjorte, og det var et stort nederlag å gå i en Big-butikk da han skulle ha dress til brorens bryllup sist sommer, og kostholdet besto for det meste av pizza, hamburgere og annen junk-food.

Stråler igjen

Kun 16 uker etter kursstart med livsstilsendringsprogrammet EasyLife, har livet blitt et helt nytt. Gutten stråler, og veier 94 kilo. - Det har egentlig gått lettere enn jeg hadde trodd. Nå er jeg endelig fornøyd med meg selv igjen, smiler unggutten som har hatt det tungt, bokstavelig talt, i barne og ungdomsårene.
- Mange blir helt målløse når de ser meg nå. De kjenner meg ikke igjen, sier Preben, og fortsetter:
- Jeg skal aldri, aldri opp i vekt igjen. EasyLife-programmet har lært meg hvordan. Nå trener jeg to ganger i uken på Kristiansand Sportssenter. Der har jeg et fast styrkeprogram. Det setter fart på forbrenningen, fortsetter han målbevisst.
Preben Pedersen har også begynt å spise vanlige måltider igjen, og redusert på kosterstatterne som fulgte med i begynnelsen av programmet.

Inspirert

19-åringen innrømmer at han ble inspirert av en nabo på Flekkerøya som gikk ned 40 kilo på kun tre måneder ved hjelp av EasyLife.
- Dessuten har den store drømme min alltid vært å bli styrmann. Men jeg var altfor tung til å få lov til å reise ut på havet, sier tenåringen som nettopp har startet opp med Maritim fordypning på Kvadraturen skolesenter.
- Jeg ser mer positivt på det meste nå, smiler han fornøyd.
Preben nøler ikke med å anbefale EasyLife også overfor andre.
- Hvorfor?
- Det beste ved det er at en får en kjapp vektreduksjon i starten. Dette motiverer til videre innsats. Dessuten er det viktig med en faglig og god oppfølging. Og jeg har lært mye, både om mat og trening, avslutter han.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS