Den glade baker 47 kilo lettere

gladebakerBakeren Torbjørn Håland (45) har redusert vekten med utrolige 47 kilo i løpet av 20 uker ved hjelp av livsstilsprogrammet EasyLife
 

- Det er helt utrolig hvor stor jeg var. Nå har jeg gått ned 47 kilo, og livet er helt annerledes. Alt er lettere, og jeg har masse energi, jubler Torbjørn Håland (45) fra Hisøy, bakeren som har redusert vekten med utrolige 47 kilo i løpet av 20 uker ved hjelp av livsstilsprogrammet EasyLife på Arendal Sport og Fitnessenter.

Vi møter han på Jørgensen Bakeri på torget, der han har jobbet i 23 år som konditor og baker.
Kollegaer er over seg begeistret over forvandlingen med sin kjære kollega.
- Vi var bekymret for Torbjørn. Nå har han jo blitt så flott. Det er godt gjort. Og så er han i et så mye bedre humør. Nå er han den kjekke karen igjen, smiler Anne Grete Gran (59)
- Før sov han innen på kontoret i hver pause. Og da snorket han ikke lite. Nå er han bare blid og fornøyd, sier Ørjan Thorkildsen (21)
- Han spiste Wales-kringle med fløte på til frokost, og fortsatte utover dagen, supplerer Torbjørns egen sønn Bjørn Inge (22), også han ansatt samme sted.

Feiret med jubel

- For kort tid tilbake vekte jeg kona klokken 05.00 om morgenen. Jeg hadde sneket meg til en tur på vekten, noe som jeg egentlig ikke skulle, men da hadde jeg endelig kommet under 100 kilo. Gjett om det var en seier? Vi kunne nesten ikke tro det noen av oss, og det er liten tvil om at vi kan takke livsstilsprogrammet EasyLife og Odd Magne Lien på Arendal Sport og Fitnessenter for dette. Det hadde vært helt umulig alene. Jeg har prøvd mange kurer, med tabletter og pulver, men ikke noe har fungert for meg før EasyLife kom inn i bildet, smiler den blide bakeren, som innrømmer at han har spist for mye av lasset opp gjennom årene.
Inspirert av 22 kilo på 16 uker

Med tre barn og kone med tre barn, seks totalt, og fem av disse hjemmeboende i huset på Hisøy, krever det mye energi i hverdagen.
- Den minste er fem år, og det er deilig å kunne leke med han igjen. Dessuten klipper jeg gresset i en fei, noe som var et ork tidligere, smiler Torbjørn, som sykler 7 kilometer tur-retur trening på Arendal Sport og Fitnessenter, og som nyter å gå lange turer på fridager.
Det var en selger fra Idun i Kristiansand som fikk Torbjørn til å bli kjent med EasyLife.
- Han hadde gått ned 22 kilo på 4 måneder, og jeg kjente han nesten ikke igjen da han kom på jobben. Han snakket varmt om EasyLife, kona mi undersøkte litt, og jeg meldte meg på her i Arendal. Jeg skjønte jo at noe måtte gjøres, og var supermotivert, sier han.

Utrolig gøy

Torbjørn Håland synes det egentlig har gått forholdsvis lett å kvitte seg med 47 kilo.
- Nå kjenner jo ikke folk meg igjen, og tar feil av meg og min bror. Utrolig gøy, sier han fornøyd, og sender både takk og rosende ord til instruktør Odd Magne Lien.
- Han er kunnskapsrik, vet nøyaktig hva som skal til, og gir oss klare beskjeder. Gjør vi som han sier, går vi også ned det vi ønsker, sier 45-åringen, som har som mål å holde seg under 100 kilo. Ikke verst når han veide 143 kilo på det tyngste!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS