''EasyLife er Løsningen- med stor L''

astrid loesning
Astrid: Dette er beskjeden til alle som vil ned i vekt eller få et bedre og mer energirikt liv: -EasyLife er løsningen
 

- Livsstilsprogrammet EasyLife er Løsningen, med stor L i løsningen, for alle de titusener av mennesker i landet som sliter med å gå opp og ned i vekt, og som har forsøkt mange ganger på egenhånd, sier en storbegeistret Astrid Voll Storaas (51), som selv har redusert vekten med 16 kilo i løpet av 15 uker med livsstilsprogrammet EasyLife hos Nr1 Fitness i Fyllingsdalen.

Hun bobler nesten over av glede og entusiasme, Astrid Voll Storaas (51) fra Fyllingsdalen, og journalistens penn klarer nesten ikke å holde farten hennes når hun overbegeistret forteller om EasyLife-programmets fortreffelighet.
- I over 20 år har jeg hatt et vektproblem. Og nå fant jeg løsningen i mitt eget nabolag, her på Nr 1 Fitness i Fyllingsdalen, sier hun.

Endelig!

Hun forteller om en fortid med mislykkede program og kurer, om treningssentre som har lovet gull og grønne skoger, noe hun aldri har sett noe til etter at kontingenten har blitt betalt.
Men denne gang har hun lykkes.
- Folk sier jeg har blitt 10 år yngre. Og mannen min sier han har fått tilbake konen han en gang giftet seg med. Dette er så herlig, sier hun, og poengterer:
- EasyLife er ikke slanking, men livsstilsendring. Det er der det hele ligger, sier 51-åringen, som beskriver seg selv som en skeptiker som nå har feid all tvil til side.
- EasyLife er toppen.

Suksesskriterier

- Det geniale er langvarigheten, all kunnskapen vil blir tilegnet, samt ikke minst vektlegging a kosthold og trening. Det er seriøst hele veien, sier hun, og nevner i fleng noe av det som ligger bak begeistringen.:
Kostholdet: - Jeg har laget mat til familien i 20 år, og trodd jeg har gjort det meste riktig. Men her har jeg lært masse nytt om næringsstoffer, sammensetninger av mat, innkjøp og ikke minst den flotte og enkle tallerkenmodellen.
Treningen: - Vi får individuelt tilpassede øvelser, og her på Nr1 Fitness er det så stor bredde i treningstilbudet. Dessuten er det egne spennende EasyLife-gruppetimer. Selv prøver jeg å trene to-tre ganger i uken.
Undervisningen: - Jeg gleder meg til hver uke og lærer noe nytt hver gang. De er særdeles godt utdannende og meget kompetente, både Trygve og Benedicte, som har vår gruppe. En blir så inspirert. Dette er ukens høydepunkt for meg.

Oppfølgingen: - En får en personlig oppfølging av instruktør Trygve som er helt utrolig, og en bare må bli motivert av. Det er alltid et positivt ord, som: så fin du har blitt. Når programmet er over etter et halvt år, skal vi fortsatt møtes. For meg er dette en mental sikkerhet. Det vitner også om grundigheten og seriøsiteten i EasyLife-programmet.
Gruppen: - Vi har en utrolig god stemning i vår gruppe. Det gir en positiv synergieffekt. Vi har alle våre mål, og støtter hverandre så godt vi kan. Jeg er hundre prosent sikker på at alle 20 på vår EasyLife-gruppe er brennende gode ambassadører. Vi er storfornøyde alle sammen. Alene hadde dette blitt vanskelig, eller nær sagt umulig.
Positivitet/vennlighet: - Kanskje viktigst av alt. Jeg jobber med dette til daglig, og er direkte imponert over hvordan de behandler folk her. Hele personalet er fantastiske. De husker navn, og kommer med vennlige smil og oppmuntringer. De bryr seg om deg. Det er en mental varmestue, og det gir deg et positivt løft å komme hit til Nr 1 Fitness.
Livet ble lettere

Selv har Astrid Voll Storaas hatt stor nytte av å ta av 16 kilo.
- Overskuddet er jo så mye større, jeg er mer vital, og lettere på foten: Bakkene jeg før slet med å gå opp merker jeg nesten ikke, avslutter hun, og minner om at vektreduksjon og trening er en investering i fremtidig helse.
- EasyLife og Nr 1 Fitness har gjort livet lettere for meg, konkluderer hun takknemlig.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS