Jeanette fikk et nytt liv - ned 16 kilo på 6 uker

jeanett nyttlivJeanette Knubel (46) har blitt et samtaletema på jobben etter å ha redusert vekten med hele 16 kilo ved hjelp av livsstilsendrings-programmet EasyLife.
 

Jeanette Knubel (46) har blitt et samtaletema på jobben etter å ha redusert vekten med hele 16 kilo ved hjelp av livsstilsendrings-programmet EasyLife.

- De lurer på hva som har skjedd med meg, og er imponerte over forvandlingen. Men nå får jeg beskjed om at nå er det nok. Jeg får ikke lov å gå ned mer, ler den sprudlende 46-åringen, som nær sagt bobler over av energi i sitt ”nye” liv.
Hun tok av 16 kilo i løpet av seks uker, og har nå klart 18 kilo. Målet er 20 kilo.
- Jeg er rett ved målstreken, og skal aldri opp igjen, sier Jeanette, født i Follo, som etter en periode på Kolbotn nå har bosatt seg på Ellingsrud sammen med sin samboer.
- Til daglig jobber hun som lønningsansvarlig i Skandinaviska Enskilda Banken på Skøyen, men kjører med stort glede til treningssenteret Sport og Mosjon på Senter Syd på Mortensrud for å delta i det spennende og populære EasyLife-programmet.

Speilbilde

Gladhistorien begynte da Jeanette hadde manikyr i en salong i Oslo. Mens hun var under behandling, kom hun til å se seg selv i et speil.
- Det var helt fryktelig. Jeg så en pløse rundt magen som veltet seg ut. Der og da bestemte jeg meg for å gjøre noe med livet mitt, ler hun. Til alt hell hadde hun som behandlet neglene en tante som hadde prøvd EasyLife-programmet et annet sted i Norge.
- Jeg gikk inn på nettet med en gang jeg kom hjem, og fant fram til senteret her på Mortensrud. Kort tid etter var jeg i gang med kurs. Jeg har ikke angret et eneste sekund, sier hun fornøyd.

Livet smiler igjen

46-åringen sier at hun ikke hadde det godt med seg selv mens vekten var på topp.
- Jeg hatet å gå i klesforretninger. Selv de største størrelsene passet meg jo ikke. Samboeren min prøvde å dra meg med, men jeg fant på unnskyldninger hele tiden. I Spania kjøpte jeg et flott skjørt. Da jeg kom hjem, var det for lite for meg. Jeg ble så skuffet. Men nå skled nesten skjørtet av meg da jeg prøvde det forleden. Det er så herlig, ler hun.
Etter å ha fulgt livsstilsprogrammet EasyLife skuffer hun nå snø ved hytta i Hemsedal, går lange skiturer og storkoser seg.
- Jeg kan takke meg selv, de hyggelige instruktørene her på Sport og Mosjon og ikke minst EasyLife-programmet for det som har skjedd. Nå elsker jeg å trene jevnlig og passer på å spise riktig, avslutter Jeanette Knubel med et stort og varmt smil.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS