Gunn Eva ble ny på 8 uker

gunn ny 8
- Det har vært utrolig lett. Dette kan alle klare, sier Gunn Eva Blengsli, som har gått ned 14 kilo i løpet av 8 uker med livstilsprogrammet EasyLife.
 

- Det er utrolig det som som skjer, sier Gunn Eva. Hun kan vise til følgende utvikling:
- Etter 2 uker på EasyLife-programmet hadde hun gått ned 7 kilo
- Etter 6 uker hadde hun gått ned 12,6 kilo
- Etter 8 uker har hun gått ned flotte 14 kilo.
- Kiloene er en ting. Det som vekttapet fører med seg er det beste. Jeg har jo så mye mer overskudd nå, og helseplagene er borte, jubler hun når vi treffer henne på det aldeles nydelige treningssenteret i Gildheimsveien på Leangen.

Gladhistorie

Hun ler når hun forteller sin egen gladhistorie, og om hvor lang tid det tok før hun tok spranget.
- Vi fikk et EasyLife-magasin i posten for ett år siden. Det ble liggende hjemme. Jeg tok det fram med jevne mellomrom, og leste samme historier om og om igjen. Kan dem, så kan jeg, tenkte jeg, men det gikk likevel 8 måneder før jeg var motivert nok til å melde meg på. Jeg har ikke angret et eneste sekund etter det, ler hun.
Nå trener 42-åringen, som etter eget sigende hadde lagt på seg 5 kilo for hver av de tre barna hun har født, tre ganger i uken på KomIForm. Da går det i et eget styrkeprogram, samt en god tur på tredemølla.
De andre dagene går hun lange turer, gjerne opptil en time.

Motivert

- Da jeg hadde gått ned 7 kilo allerede etter 14 dager reiste på butikken, og kjøpte store mengder hvetemel. Så helte jeg 7 kilo ned i en sekk, og slapp dette ned foran bena til min eldste sønn, som hadde mobbet meg vennskapelig for vekten.
- Så mye har mamma gått ned på to uker, sa jeg. Og siden har sekken blitt fylt opp med mer mel. Dette for å anskueliggjøre hvor mye jeg har tatt av. Det er en knallbra motvisjon. Skal si det begynner å bli en tung sekk å løfte på, ler hun fornnøyd.

Og det skal ikke stoppe der.

- Jeg skal ned totalt 20 kilo. Det skal jeg klare! EasyLife-programmet har lært meg hvordan. Det dreier seg om å skaffe seg en ny livvstil, både med kosthold og trening. Det får en suveren hjelp til her, ler hun.

Så lett

- Det har gått lett, egentlig mye lettere enn forventet, smiler omsorgsarbeideren, som får masse positive kommentarer ute blant venner og kjente.
- Oj, hvordan har du klart?, er nok det jeg hører mest. Ogjeg anbefaler virkelig livsstilsprogrammet EasyLife. Dette er seriøst, det er langvarig, og det garantert noe for alle dem som ønsker å gå ned bare noen kilo og for dem som ønsker en større vekttreduskjon. En ser jo at det nytter, sier hun.
Selv er hun meget, meget fornøyd med at ikke bare vekten har gått ned. Det samme har nemlig fettprosenten, som blir målt med jevne mellomrom under programmet.
Gunn Eva har også gått ned fra 46/48 til 40 i i klesstørrelser. Alt det gamle tøyet er gitt bort til Fretex. Den tiden er over!
- EasyLife har uten tvil vært med på å gi meg et nytt og bedre liv på meget kort tid, avslutter hun.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS