Margrethe jubler- ned 18 kilo på 9 uker

margrethe 18- EasyLife er den desidert mest motiverende måten jeg har gått ned på, sier Margrethe Homme, som gkk ned 18 kilo i løpet av 9 uker med livsstilsprogrammet EasyLife.
 

- Helt utrolig. Klart jeg er strålende fornøyd, sier tobarnsmoren fra Vennesla strålende.
For 18 kilo er mye. "Ryggsekken" skal tross alt bæres 24 timer i døgnet 365 dager i året, og i mange-mange år til. Det slipper Margrethe nå.
- EasyLife her på Kristiansand Sportssenter er helt topp; og kan virkelig anbefales, sier Margrethe.Hun gliser bredt, Margrethe. Det gjør omgangskretsen rundt henne også. De har sett den store forvandlingen. Ikke bare på vekten, men også på hele jenta og hennes væremåte som følge av ny livstil med trening, riktig kosthold og solid vektreduksjon.
- Åh, så godt å se at du har det så bra, sa mannen min Anders til meg forleden, ler Margrethe, og innrømmer at humøret og utstrålingen er noe ganske annet enn bare to-tre måneder før.
- Selvtillit er nøkkelordet for meg, sier hun skråsikkert.

Motivert

En ryggoperasjon i 2003, samt to barnefødsler etter den tid, gjorde noe med kroppen hun var så fornøyd med. Kiloene ballet seg på, en etter en. Hun var misfornøyd med seg selv, rett og slett.
For halvannet år siden var hun på Kristiansand Sportssenter for å forhøre seg om EasyLife-programmet, som hun hadde hørt og lest så mye positivt om.
- Jeg ble overbegeistret. Men praktiske hensyn gjorde at det ikke lot seg gjennomføre den gang, forteller hun.

Gode grunner

- EasyLife er den desidert mest motiverende måten jeg har gått ned på. Dette er min sjanse, sier hun, og røper med det at hun har prøvd mange kurer og program tidligere. Dette for å gå ned i vekt, bare for å oppleve at en går like raskt opp igjen, og kanskje enda noen kilo til, etterpå.
Margrethe Homme stråler. Hun føler seg så til de grader vel igjen. Selvtilliten er tilbake. Den smittende latteren likeså.
- Nå føler jeg meg som meg selv igjen. Det kan jeg takke det flotte og effektive EasyLife-progrmmet på Kristiansand Sportssenter for, stråler Margrethe Homme fra Vennesla.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS