Anne-Grethe ( - 48 kilo): -Takk, EasyLife!

annegrethe takkAnne-Grethe Tørstad har gått ned utrolige 48 kilo på kun 7 måneder med livsstilsprogrammet EasyLife på Kristiansand Sportssenter. - Jeg er superfornøyd, og har fått et helt nytt liv i gave, sier hun.
 

Hun smiler godt av de gamle klærne sine, Anne-Grethe, firebarnsmoren som har vært gjennom en ekstrem forvandling siden hun vandret over dørstokken til Kristiansand Sportssenter i Dronningens gate første gang.
- Klærne ja. De var så store at jeg tenker på dem med gru. Morsomt at jeg nå får plass til både meg og datteren i dem, ler firebarnsmoren fra Vennesla som til daglig er pedagogisk leder i barnehage.
Ikke var det lett å kjøpe klær heller, når vektpilen stoppet på over 120 kilo.
- Fant jeg en bukse som passet, kjøpte jeg den i flere farger. Men nå veier jeg 73 kilo, takket være EasyLife, og kan handle hvor jeg vil. Jeg har gått fra størrelse 50 til 38 i bukser, sier hun stolt.

Selvfølelse

For første gang på mange år bryr Anne-Grethe Tørstad seg om sminke, og å ta seg pent ut.
- Det gjør noe med selvfølelsen din når du klarer å gå ned så mye i vekt, og du samtidig får mye mer energi og overskudd. Jeg er så mye mer glad i meg selv nå, smiler hun.
Den ekstreme forvandlingen livstilsprogrammet EasyLife har gjort med 39-åringen, som opprinnelig kommer fra Hitra i Trøndelag, startet da hun fikk prøve vibrasjonstrening på Power Plate på en stand på boligmessen i Gimlehallen.
Skjebnen ville det slik at et nytt kurs skulle starte bare to dager etter. Da var Anne-Grethe på plass, klar for et nytt liv med en ny livsstil.

Seriøst

- EasyLife har vært helt fantastisk bra. Her har jeg lært å spise riktig, og ikke minst å komme inn i faste treningsrutiner. Jeg har blitt motivert, støttet og fulgt opp kontinuerlig. Når en da vet at EasyLife er et langsiktig progam, med en livsstilsendring og dermed å holde vekten nede, som et helt klart mål, skjønner en at dette er seriøst og bra, stråler hun, og ler godt av at hun knapt nok blir kjent igjen.
- Er ikke Anne-Grethe med, da?, spurte min mormor på 84 år da familien reiste hjem til Hitra.
-Jeg sto i døråpningen og gliste godt. Både hun, og mange med henne, kjenner meg først igjen på stemmen og dialekten. De blir helt sjokkerte over at det har gått an, ler 39-åringen.

Helt topp

Nå ser hun fram til masse aktivitet med ungene, og endelig å kunne slippe sin dårlige samvittighet på grunn av sin egen mobilitet og ork. Nå venter turer i skog og mark,
blant annet det å kunne gå på ski igjen. Det har hun ikke gjort på minst 10 år.
- Jeg må virkelig si at dette har gått utrolig bra, og EasyLife-programmet som har ført til min vektreduksjon, har vært svært mye lettere å gjennomføre enn jeg trodde var mulig.
Nå har jeg det helt TOPP, avslutter hun.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS