Arnfinn ned 26 kilo på et halvt år

arfinn altbedre
-Alt har blitt bedre, absolutt alt. Nå kan jeg gjøre nær sagt hva som helst uten å bli sliten, svett og andpusten. Det som før var et problem, går nå lekende lett, sier tømrer Arnfinn Eide (52)
 

Innehaver og EasyLife-instruktør på Spenst Jessheim løfter tømrer Arnfin Eide i pur glede over at 56-åringen fra Jessheim har fått et nytt og adskillig bedre liv etter en vektreduksjon på flotte 26 kilo i løpet av et halvt år.
- Alt har blitt bedre, absolutt alt. Nå kan jeg gjøre nær sagt hva som helst uten å bli sliten, svett og andpusten. Det som før var et problem, går nå lekende lett. Det er bare å takke Morten Knutsen, Spenst Jessheim og det utrolig flotte EasyLife-programmet, sier Arnfinn Eide.

Redningen

- Nå er det nok. Nå må jeg gjøre noe, sa 56-åringen etter sist påskefeire. Da måtte han ha pustepause da han skulle knyte på seg fjellstøvlene, og hadde så store helseplager at både han og legen var bekymret.
Et EasyLife-Nytt, lik det du nå holder i hånden, som lå i postkassen første dag etter påske, ble redningen!
- Noen dager etter var jeg i gang med programmet. Jeg har ikke angret et eneste sekund, sier han.

Raste ned i vekt

Arnfinn Eide raste fort nedover i vekt, han lærte å spise riktig, og ikke minst til riktige tider. 56-åringen kom i fysisk trening, og han forandret hele sin livsstil.
- Kona har lenge sagt at vi burde forandre kostholdet . Nå har hun også hatt nytte av det, og har gått ned 15 kilo, ler han.
Arnfinn forteller om en vanvittig motivasjon og inspirasjon som følge av den raske vektnedgangen, samt ikke minst et profesjonelt opplegg og en instruktør som utstråler trygghet, vennlighet, kunnskap og ikke minst følger nøye opp.

Helt toppers

- For meg var det viktig å gå ned i vekt, få tilbake energien, livsgnisten og humøret. Men den helsemessige biten var minst like viktig. Jeg levde et lite sunt liv med masse jobbing og et mindre bra kosthold. EasyLife har lært meg bedre. Jeg kan ikke si annet enn at dette har vært helt toppers - hele veien, avslutter en strålende fornøyd Arnfinn Eide.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS