Ranveig ned 38,6 kilo på 6 måneder

- Hvis noen har lyst til til å gjøre noe med seg selv og sin egen vekt er EasyLife definitivt redningen, sier Ranveig Bøe, som har gått ned hele 38 kilo i løpet av et halvt år med EasyLife.
 

- Jeg sier det som kong Harald sa det da han sluttet å røyke. Det var egentlig skuffende lett, ler 63-åringen som nær sagt kvitrer av lykke over sin nye tilværelse. Nøtterøy-kvinnen, som til daglig har en stillesittende jobb som økonomiansvarlig og regnskapsfører, hadde på det nærmeste gitt opp, og nær sagt innfunnet seg med at hun skulle være overvektig resten av sitt liv. Hun hadde et vondt kne og likte ikke seg selv. Det var til og med vanskelig å gå ned trapper.

Nyttet ikke alene

Nøtterøy-kvinnen hadde prøvd å slanke seg mange ganger.
- Men deg nyttet ikke. En var jo overlatt til seg selv. Med EasyLife-programmet er det helt annerledes. Det er forpliktende, langvarig, og en blir jo nøye fulgt opp av fagpersonell. Selve programmet varer i ett år, men så blir vi fulgt opp i ytterligere et halvt år med hjelp til å stabilisere eller gå ytterligere ned hvis en ønsker det. Det er slikt som må til, sier hun overbevist.

Et nytt menneske

Nå trener hun tre ganger i uken på Puls Hogsnes, og stortrives med det. Der går det i spinning, styrke og sirkeltrening. Og på hjemmebane kan hun legge seg ned på gulvet, og rulle rundt i skråninger i munter lek med sitt kjære barnebarn, noe som var fullstendig utenkelig før hun startet opp EasyLife-programmet.
- Du skjønner, jeg hadde lest EasyLife-Nyttt par ganger, og lot meg virkelig imponere. Da jeg leste om helsesøssteren fra Hof, tenkte jeg at jeg også måtte prøve. Og det har vært hundre prosent vellykket. Nå synes jeg det er så imponerende å se alle som har klart å nå sine mål. Du oppdager jo noen hele tiden, også i ditt eget nærmiljø, sier Ranveig Bøe.

Anbefaler alle

- 38,6 kilo på et halvt år er imponerende mye!
- Ja tenk deg en ryggsekk på nesten 40 kilo. Det er tungt det. Og den skal bæres 24 timer i døgnet 365 dager i året. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å bære en slik sekk engang, jeg, ler hun.
Ranveig Bøe er ikke i tvil om at hun vi anbefale EasyLife.
- Dette kan alle klare hvis de vil det nok selv, sier hun overbevist.
Selv har hun gått ned fra 48 til 40 i klær, hun synes det igjen er ustyrtelig morsomt å handle, og blodtrykket var tilbake på det normale etter bare noen få uker på EasyLife-programmet.

Normalt liv

63-åringen er hundre prosent overbevist at hun aldri skal opp i vekt igjen.
- Med EasyLife-programmet har jeg jo lært å spise riktig mat og komme inn i faste treningsrutiner. Og det beste er at jeg kan leve tilnærmet normalt. Jeg har det i det hele tatt veldig godt nå, og føler meg så vel, avslutter hun storfornøyd.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS