EasyLife snudde livet mitt

linda snuddliv- Det å starte med EasyLife-programmet er det beste jeg noen gang har gjort. For første gang på 15 år kjenner jeg meg selv igjen, sier Linda Carlsen Begby, som sprudler etter å ha gått ned hele 32 kilo i løpet av 23 uker.
 

- Jeg anbefaler virkelig alle andre som ønsker vektreduksjon i større eller mindre grad å starte med livsstilsprogrammet EasyLife. Med meg har det gjort underverker, sier Linda Karlsen Begby, med bakgrunn i både Forsvaret og Politiet.
Selv kaller hun det sitt absolutt siste halmstrå. - Jeg hadde prøvd alt det som var å prøve, og hadde vel nærmest gitt opp. EasyLife, som jeg hadde hørt så mye positivt om, var min siste sjanse, forteller Linda Karlsen Begby, bosatt på Torp, alvorlig.

Lykkes

Og gjett om hun har lykkes? 32 kilo lettere, og like mye lettere til sinns, er hverdagen så mye lettere.
- Jeg har slitt mye med angst og depresjon, og er i tidsbegrenset uførepensjon. Men nå ser jeg endelig fremover igjen, og ser positivt på fremtiden, forsikrer hun.
39-åringen har alltid vært glad i å trene, og dette ser hun som en av de store fordelene med livsstilsprogrammet EasyLife.
- Min erfaring er at når en først kommer i gang med trening, så blir det også lettere å tilegne seg de riktige matvanene. Her har vi blitt lært opp til å trene riktig, og vi har ikke minst lært masse om mat. Nå har det blitt forandringer i matveien, ler hun.

Tilbake

Linda, gift og en datter på 10 år, er klar på at langvarigheten, og den vennlige oppfølgingen, er noen av mange suksesskriterier for EasyLife-programmet.
- Jeg har fått tilbake energien, og har lyst til å trene igjen. Bare det er deilig, sier Linda, som også har vinket lystig farvel til smerter i smerter skuldre og korsrygg, konstant tretthet og mangel på tiltakslyst.
Jeg mistrivdes så med meg selv, men nå er Linda på vei tilbake, jubler hun.

Dronning

Av alle treningsformer er det latinodans hun trives best med. Ja, Linda, som utrolig nok veide over 120 kilo for et halvt år siden, er rett og slett dronning på latinogulvet (en form for aerobic med latintrinn). Hun reiser også til Family-sentre i Halden og Sarpsborg, og innrømmer at hun er bitt av latino-basillen.
- Men det blir gjerne også spinning opptil 3 ganger i uken, samt litt yoga. Dessuten prøver jeg jo alle de spennende styrketreningsapparatene her på Family Sports Club med jevne mellomrom, forteller Linda Karlsen Begby.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS