Trine ned 36 kilo - Tusen takk, EasyLife!

trine takk
NSB-konduktør og trebarnsmor Trine Pettersen fra Sellebakk ved Fredrikstad har gått ned 35 kilo på 6 måneder med livsstilsprogrammet EasyLife. Nå går livet endelig på skinner igjen.
 

- Det er utrolig for en forskjell. Jeg hadde aldri, aldri trodd det lot seg gjøre å forandre så mye på så kort tid. Jeg føler meg rett og slett som et nytt menneske, sier hun
storfornøyd. Alt har med ett plutselig blitt så mye lettere, bokstavelig talt, etter at kiloene raste av med EasyLife-programmet hos Family Sports Club i Fredrikstad.
35 kilo er tungt å løfte på, fryktelig tungt. Det er vekten jeg nå ikke lenger drar på, sier hun strålende.

Forandring

For livet var ikke lett, bokstavelig talt. Hun gikk i t-skjorte nær sagt året rundt fordi hun svettet ved den minste anstrengelse. Jobben som NSB-konduktør på Østfoldbanen var tung, og jobben med å være mor for tre barn (gutter på 6,8 og 19 år) var ikke lettere.
- Da ungene var i seng, sank jeg ned på sofaen, spiste potetgull og alt mulig annet, og sovnet. Det måtte jo gå galt, sier hun.

YES!!!

- Yes, sa det oppe i hodet til Trine (44) en fin augustdag i 2009. Hun hadde vært i samtale med en Easyife-instruktør hos Family Sports Club.
- Dette var noe for meg. Ikke et vanlig slankekurs, som jeg hadde mislyktes med gang etter gang; men hjelp til å få til en varig endring av livet mitt. Dette hadde jeg virkelig tro på, sier hun, og fikk med seg en venninne på kurs.
Venninnen gikk ned 20-25 kilo. Trine tok 35 på halvåret. Og hun har planer om 10 kilo til.
- Jeg er rett og slett kjempefornøyd. Kan ikke si annet, jeg, forteller hun.
- Klærne passer!

Hun skryter voldsomt av treningen på Family Sports Club. Endelig fikk hun oppfølging, endelig ble hun pushet på, og endelig ble hun noe helt annet enn et nummer i rekken.
Trine tenker med gru tilbake på tiden da NSB ikke fant store nok konduktørjakker til henne. De måtte spesialsyes. Størrelse 56 var for lite.
- En føler seg tråkket på, men smiler utad. Det blir vel som en maske. Og egne klær kjøpte jeg på Ellos. Da slapp jeg å gå i klesbutikker, forteller hun.
Nå heter størrelsen 46. Det er moro å handle klær. Og smilet er ekte.

Åpen hele veien

Trine har vært åpen om sin endring hele veien. Folk har jeg sett at det har skjedd noe med henne, nær sagt fra uke til uke. Hun har fått masse skryt, ikke minst av kollegaene sine.
- Dessuten har jeg lagt ut hva som har skjedd fra uke til uke på min profil på Facebook. Alle mine venner kunne derfor følge utviklingen. Da har jeg fått kjapp raspons med mye skryt. Dette har helt klart vært med på å inspirere meg, sier 44-åringen storfornøyd.

Lett liv

Trine trener nå tre ganger i uken på Family Sports Club. Det går mest i spinning og styrke. Særlig spinning har hun fått full tenning på. Hun gjennomførte nylig "Tour de Family"; 30 spinningtimer i løpet av 18 uker.
- Det er helt utrolig. Og så jeg, da, som var så langt fra det som det går an å komme bare for halvåret tilbake, ler hun.
Hun er tindrende klar på at EasyLife har forandret livet totalt.
- Nå har jeg det helt supert. Livet har rett og slett blitt lett, smiler hun lettet.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS