Mirjam rundet 30 år 20 kilo lettere

mirjam 30- Dette er den beste gaven jeg kunne få. Jeg har virkelig fått livet tilbake, sier Mirjam Espenæs. Nylig rundet hun 30 år med et stort smil, takket være en vektreduksjon på 20 kilo med EasyLife.
 

- Det er helt utrolig. Jeg er SÅ fornøyd. Hverdagen har jo blitt helt ny. Den beste gaven jeg kunne få til min bursdag har jeg gitt meg selv. Nå orker jeg nesten ikke å tenke på hvordan jeg hadde det bare for noen måneder tilbake, sier 20 kilo lettere Mirjam,.
Hun gikk ned 14 kilo på kun 10 uker, men valgte selv å dempe farten på vektnedgangen videre. Men pilen har pekt riktig vei hele veien. Nå er 20 tunge kilo borte.

Alle kan klare

- Klarer du ikke å gå ned i vekt med EasyLife, er det bare din egen feil. Unnskyld uttrykket, men jeg tør å si at det er en idiotsikker måte å gå ned i vekt på. Og nå har jeg lært. Skulle jeg gå opp igjen, er det bare min egen feil. EasyLife er jo en varig livsstilsendring, ikke slankekur. Det var også det som tiltalte meg så voldsomt. Slankekurer og andre program har jeg prøvd alt av, you name it. Samtlige ført til vektnedgang, men en gikk jo like fort opp igjen, pluss gjerne litt til, etter endt kur. Med EasyLife er det annerledes, sier den nybakte 30-åringen.

Rask bedring

Jeg var trett og tung, jeg hatet eget speilbilde,hadde ingen energi, alt var et ork og selvtilliten var på bunn. Jeg trøstespiste, og opplevde at klærne ikke lenger passet. Det var et ork både på jobb og å gjøre ting hjemme. Nå takker jeg meg selv for at jeg våknet og skjønte at noe måtte gjøres. EasyLife ble utvilsomt min redning, sier Mirjam som i ettertid ikke nøler med å si at vektreduksjonen gikk mye lettere enn hun hadde trodd.
- Jeg har fått suveren hjelp, blant annet til å snu uvaner. Nå synes jeg det er deilig å spise sunt og å være i trening. Og det beste av alt, det skjedde fort. Allerede etter den andre kurskvelden følte jeg at endringsprosessen hadde startet. En blir motivert av slikt, smiler Mirjam.

Nytt liv

Hun nøler ikke med å si at hun har fått et nytt liv. Selvtilliten er mange hakk bedre. Nå har hun mer tro på seg selv. Dessuten har hun gått ned fire størrelser i klær. Det er viktig det, for en som tidligere hatet å handle i klesbutikker.
- Nå skjønner jeg meg på dem som er hektet på shopping. Jo, EasyLife har til de grader svart til forventningene, og kan virkelig anbefales for absolutt alle, avsluttter hun.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS