Gikk ned 23 og 17 kilo

twogirls
De tidligere treningsvenninnene hadde mistet kontakten med hverandre. Så oppdaget Hilde via Facebook at Marianne hadde meldt seg på EasyLife-kurs.

- Det er gøy å se sin egen fremgang og merke at man mestrer mer på trening, sier de allsidige jentene.

På 18 uker har Marianne Vilming gått ned 23 kilo og Hilde Nyhagen 17 kilo.
– Vi er superfornøyde, sier jentene.

Trente sammen før

– Vi trente sammen tidligere på et treningssenter på Kløfta, men så ble det lagt ned og vi fikk et opphold. Men da jeg oppdaget at Marianne hadde meldt seg på et EasyLife-kurs på Spenst Jessheim, tok jeg umiddelbart kontakt. Dette hadde jeg jo lenge tenkt på selv, sier Hilde Nyhagen.

Daglig leder ved Spenst Jessheim forteller at jentene har blitt «inventar» på treningssenteret siden de begynte. Og at de høres lenge før de sees. Latteren og skravlingen runger nemlig i lokalene når de er i nærheten.

Mer overskudd og energi

­– Dette gir oss SÅ mye! I tillegg til velværet det innebærer å ha gått ned så mye i vekt, har vi fått mye mer overskudd og energi. Denne prosessen har vært veldig bra også for topplokket! Selv har jeg psoriasisleddgikt, så jeg merker endringen i kostholdet godt, samtidig som jeg har hatt god nytte av å gå ned i vekt for å avlaste skjelettet. Jeg sover også utrolig mye bedre, noe som gir meg bedre dager. Jeg er ikke lenger trøtt og sliten på dagtid. Her om dagen tok jeg meg til og med min første joggetur på mange år. Det gikk veldig bra og var overraskende morsomt! Tidligere har jeg følt meg for tung til det, sier Marianne Vilming, som gledesstrålende forteller at hun også har gleden av å være klatrestativ for sitt stebarnebarn Theodor på 2 år.
Marianne forteller at vektoppgangen for alvor begynte da hun sluttet å røyke for syv år siden.
– Jeg har forsøkt å gå ned tidligere, men kursene har vært for korte! Vi har meldt oss på EasyLife i ett år for å sikre kontinuitet. Akkurat nå føler jeg meg helt sikker på at vi aldri kommer til å slutte her på Spenst Jesheim, ler hun, og får full støtte av sin venninne Hilde.

Deltar i konkurranser

Hildes konkurranseinstinkt er for alvor vekket. I år skal hun være med på flere gateløp og til neste år har hun som mål å være med på Birkebeiner-trippelen. Det har hun gjort tidligere også, men denne gangen tror hun det vil bli lettere.
– Jeg sa til mannen min sist jeg gikk Birken på ski at neste gang skulle jeg være 10 kilo lettere. Nå har jeg passert 17 kilo ned og klarer knapt å vente til vinteren kommer, ler hun.
På nye, flotte Spenst Jessheim har de etablert egne langrennstimer der Hilde kommer til å være med. Men mest av alt trener hun sammen med sin gode venninne.

– Vi har det veldig moro sammen. Jeg er utrolig glad for at jeg begynte med EasyLife sammen med henne. Jeg føler meg mye gladere, mer opplagt og ikke minst sterkere etter all styrketreningen. Det er ganske mange tunge løft i jobben min, men nå går de som en drøm. Jeg har flere kollegaer som har blitt inspirert til å trene og spise sunt. De ser jo at det virker, smiler Hilde fornøyd.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS