Lappen som skal gi Mari varig suksess

HuskelappRedigert

 

Å beskrive en lykkefølelse er umulig. Men Mari kjenner på den hver dag. Derfor har hun skrevet huskelapp til seg selv, for at hun aldri skal glemme om hun får lyst til å falle tilbake til gamle vaner.

52-åringen fra Vear smiler mye. Det har gått et lite halvår siden hun startet på EasyLife, og hun er i mål. 20 kilo er borte. Nå skal hun «bare» fortsette å leve slik hun har lært.

- Jeg lever helt vanlig, spiser på restaurant, og går på fest. Men jeg spiser likevel annerledes enn før, sier Mari Langjordet.

Det er ikke noe stress. Rene produkter, kjøtt, fisk og grønnsaker. Enkle tommelfingerregler som gjør at du slipper å telle kalorier eller veie mat.

 

Oppskriften

Hvordan har hun klart det? Og hvordan skal du klare det samme? Det er ikke så vanskelig, Mari har hatt tre viktige grunnsteiner:

• Jeg brukte lang tid på å motivere meg. Jeg jobber turnus som fengselsbetjent, og vet at det er mange utfordringer når man lever så uregelmessig. De utfordringene ble mye mindre, faktisk ikke-eksisterende da hun først kom i gang. God backing av kollegaer, og litt blåbær når hun ble som mest fysen i 03-04-tiden på nattevaktene.

• Jeg bestemte meg for å følge opplegget. Ikke møte opp for å stille instruktøren til veggs, men være åpen og ikke stille spørsmål ved det som ble sagt. Det har fungert bra.

På de 24 leksjonene får man veiledning innen kosthold, trening og motivasjon. Læreboken er bygget på råd fra statlige organer, solide og veldokumenterte med andre ord.

• Jeg satte meg delmål underveis. Jeg har ikke nådd alle målene, men jeg var veldig nær å nå dem, og dermed fikk jeg ingen dårlig følelse.

MariRoser instruktør og miljø

På EasyLife er man del av en gruppe. Der deler man det man har lyst til, men man har også personlig veileledning og oppfølging av instruktøren. Ingen får innblikk i hva du veier, måler, eller sier til instruktøren. Mari synes det var veldig positivt å være i en gruppe, faktisk mener hun det har gjort det mye enklere. Et oppbyggende sosialt miljø der alle støtter hverandre, deler erfaringer, og avtaler å gå på trening sammen.

- Også er instruktøren fantastisk. Nina Eek er så flink, og du føler deg virkelig sett.

Trening ikke nok

Mari trener nå fire dager i uka. Hun har vært medlem – med få avbrekk – på senteret siden tusenårsskiftet. Tidligere trente hun et par dager i snitt.

- Men jeg trente ikke godt nok. Jeg trener mye mer systematisk, og selv styrketrening som jeg før syntes var kjedelig, liker jeg nå. Jeg presser meg også mer, jeg klarte ikke det på egenhånd.

Mari forsøkte seg litt på et ubemannet senter som var billigere, før hun startet på EasyLife. Det var ingen suksess. Nå roser hun det gode miljøet, at noen er tilstede og pusher henne litt på fellestreningene.

- Dette er et senter for alle! Her er det også veldig mange voksne, sier 52-åringen.

Kiloene kom etter fødsel 

Mari var slank helt til hun fikk to barn med tett mellomrom da hun nærmet seg midten av 30-årene.

I ungdommen hoppet hun 1,69 i høyde, og hun har alltid vært glad i aktivitet. Likevel klarte hun ikke å kvitte seg med alle mammakiloene, og de siste årene har vekten bare gått opp.

- Jeg følte meg så stor siden jeg er så høy, og var ikke komfortabel med egen kropp. Jeg klarte å gå ned seks kilo før sommerferien i fjor, men da ferien var over, hadde jeg gått opp alle kiloene igjen.

Da bestemte Mari seg for å starte på EasyLife. Og nå har hun skrevet huskelappen som skal hjelpe henne når fristelsene kommer…

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS