Slik lyktes hun med EasyLife

sandefjord3

 Midt i en travel hverdag med tre jobber, fire aktive barn og en pendlende mann, bestemte Sunniva Holmbek seg for at hun måtte ta tak og endre livsstil.

 

- Mamma, nå har du ikke så stor mage mer. Men du er fortsatt gammel!
37-årige Sunniva ler godt av kommentaren hennes fireårige sønn ga henne etter at hun hadde gått ned nesten 15 kilo i løpet av et lite halvår på EasyLife.
Som helsesøster vet hun godt hva hun skal spise. Men teori og praksis er to forskjellige ting. Kunnskapen til tross, hun har lært en del om balansert kosthold og fått god hjelp til å se hva hun gjør galt, når vektnedgangen har stoppet opp.

Fra aktiv til rolig jobb

Men først tilbake til begynnelsen.
Sunniva hadde skiftet jobb, fra en aktiv sykepleiertilværelse til en stillesittende helsesøsterjobb i Svarstad.
Dermed kom kiloene. Etter at hun fikk fjerdemann fire år tidligere, kom hun aldri gang med treningen igjen heller.
- Så bestemte jeg at 2014 skulle være mitt år, sier hun.
Og det har det vært, da vi traff henne halvveis i året, hadde hun gått ned 15 av de 20 kiloene hun hadde målsetting om, og endret fokus fra kilo til kroppssammensetning.

Starten

- Jeg var skeptisk til kosterstattere, men etter to dager gikk det veldig greit. Det var utrolig deilig å slippe å ta noen valg i starten, valgene i matveien ble tatt for meg, sier Sunniva.
Kosterstatterne inneholder alt du trenger av vitaminer og mineraler, og er godkjent av statlige råd. Poenget er å komme i en ketosefase, der fettet forbrennes som energi.
- Jeg undersøkte en del rundt det før jeg startet. Det som er fint er at ingen får kjøpe kosterstatterne uten å gå på EasyLife-kurs.

sandefjord1Maten

- Jeg har forsøkt noen kurer og dietter før. Nå ville jeg ha noe annet, på EasyLife har de fokus på livsstilsendring, ikke veiing av mat og telling av kalorier. Det nytter ikke å sitte hjemme og snikveie maten når man skal spise sammen med familien. Det fungerer ikke over tid.
Gjennom tallerkenmodellen og enkle råd og tips, løser Sunniva hverdagsutfordringene i forhold til mat mye lettere.
- Når jeg lager middag, skjærer jeg opp litt ekstra grønnsaker som jeg har med meg i en pose på jobb. Jeg har også firkorn i skapet og yoghurt i kjøleskapet. I hanskeormmet på bilen har jeg «nødmat», slik at jeg slipper å reise innom en bensinstasjon på vei hjem, når jeg vet det blir et hull i spiserytmen.
Rytmen er nemlig viktig, spiser man for sjelden, er ikke forbrenningen like bra.

 

 

Trening

Tre dager i uka med trening. Sunniva får til det. Hun har lyst til mer, men de tre øktene holder. Nå om sommeren løper hun to dager i uka, i de flotte turområdene hjemme på Hjertås. I tillegg blir det en styrkeøkt på MyLife. Om vinteren bruker hun senteret mer.
- Før jeg startet klarte jeg å jogge i fire minutter. Nå klarer jeg en time! Og jeg hadde aldri trodd jeg skulle være noen løper.
Når begge de eldste er på svømmetrening samtidig, kan Sunniva fort ta seg en treningstur i Bugårdsparken mens hun venter.

Familien

- Jeg har fått masse støtte. Spesielt mannen min er en veldig god støttespiller. Han backer meg opp, og sier gjerne at han kan lage mat så kan jeg trene.
Med en hektisk hverdag, der hun i tillegg til 55 prosent jobb som helsesøster også jobber på et sykehjem og legevakta i Sandefjord, er planlegging stikkordet for all suksess.
-    Når vi kommer hjem kvart på fem, og eldstemann må dra på trening fem, da vet jeg at vi ikke rekker å lage middag. Da ha jeg laget ferdig middag dagen før, så kan førstemann hjemme varme maten. Vi pleier nesten alltid å spise middag sammen, den tiden er viktig. Men det hender en sjelden gang at vi tar kveldsmaten først, og så middagen etterpå, når alle aktivitetene er over.


sandefjord2De positive endringene


Det første halvåret av det ett år lange EasyLife-programmet har gitt Sunniva bedre selvfølelse. Nå trives hun med kroppen sin, humøret er bedre, og mye er lettere.
Etter at vekten gikk mye ned i starten, er det nå centimeterne som forsvinner raskest. Sunniva har gått fra 96 centimeter rundt livet, til 79. Det legges merke til av flere enn yngstemann. Det utgjør også tre buksestørrelser ned!

 

 

 

 

 

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS