EasyLife feiret 10 år!

EasyLife feirer 10 årHøsten 2004 ble EasyLife startet. Vi feiret 10-årsdag med spennende foredrag og inviterte gjester på Drammen EasyLife Senter.

Programmet er blitt revidert og forbedret, vi har nådd ut til store deler av landet, men grunnprinsippet er og vil alltid være det samme.

På bildet ses gründer Martin Christoffersen og fagansvarlig Stina Ulseth-Andersson.

 

Livsstilsendring gjennom trening, kosthold og mental trening vil alltid være det som virker i lengden for å oppnå en varig vektreduksjon. Aktivitet og sunn mat er også grunnsteiner i forebygging av mange sykdommer, og noen er også blitt kvitt livsstilssykdommer etter at de startet på EasyLife.

Når man skal lykkes med noe - er det som oftest hjernen som er nøkkelen. Viljen. Enten det er til å stå i mot fristelser, eller dra seg opp av sofaen for å gå ut og trene. Derfor var viljestyrke et gjennomgående tema i vår feiring fredag 17. oktober 2014, men vi hadde også flere andre motiverende foredragsholdere.

 Tøff dame!

Wenche Stensvold. Sykkelinteresserte husker nok navnet. Hun har vunnet flere NM-titler, har fortsatt en norgesrekord på tempo og en 8. plass fra VM. Likevel var det etter idrettskarrieren at hun vant sine viktigste seire. I 2004 fikk hun akutt myeologen leukemi. Fem ganger de neste fem årene fikk hun tilbakefall. Nå er 39-åringen erklært frisk.

Foredraget hennes var gripende, og satte de fleste hverdagsproblemer i perspektiv. Wenche brukte det hun hadde lært i idretten for å vinne over kreften.

- Vanlige hverdagsmål er viktige. Uansett hvor man er i livet, er det viktig å sette seg mål, fortalte Wenche.

Tar utfordringene!

Safi Rana er også en tøff kar - 33-åringen fra Drammen er stolt av å være første norsk-pakistaner på ski over Grønland. Han har også vært på Kilimanjaro, etter å ha blitt sendt hjem med høydesyke ved første forsøk. Safi ga ikke opp, for han ville opp. Og han klarte det!

Vilje er også et kjennetegn på de som lykkes med EasyLife, instruktør Eva-Britt Stoltz har hatt kurs i flere år, og kartlagt kjennetegnene.

Forskning på EasyLife

Vi hadde også besøk fra Østlandsforskning, ved Per Kristian Alnes. EasyLife-deltakere på Grande er blitt fulgt over flere år, og resultatene var veldig gode. Vi kommer tilbake med mer fra den undersøkelsen senere, men vi kan dokumentere at EasyLife virker!

"Rap" og smykker

Vi har også hatt en konkurranse gående på Facebook, og vi fikk besøk av en vinner som hadde skrevet en "rap" for oss. Hun ble belønnet med et smykke - designet av Børre Olsen.

Børres vei til å bli smykkedesigner var rett og slett imponerende, fra starten da han reiste rundt i en liten Peugeot og sov i baksetet, til i dag når stjerner som Rihanna bruker smykkene hans.

"Mønsterelever"

Oddbjørn og Berit Solstad er tidligere EasyLife-deltakere. Deres vei til et lettere liv, gikk gjennom vanene de hadde tilegnet seg på et EasyLife-kurs. På tre vår- og sommermåneder i 2011 gikk de ned henholdsvis 21 og 10 kilo, og siden har de holdt vekta.

Nå har begge fylt 69, selv om de knapt ser ut som de er en dag over 60. Og best av alt: Helsa er så god at de ikke har noen planer om å pensjonere seg ennå! Berit jobber i en 70-prosentstilling med regnskap, mens Oddbjørn er lærer på en ungdomsskole. 

Snille bidragsytere

Mange bidro til at vi fikk en flott feiring, både sentre og samarbeidspartnere som sto på invtiasjonslisten. Vi var også så heldige at vi kunne smake på noen av Tines sunne nye produkter, ellers hadde både Ullmax og Soma stand. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS