Anbefaler EasyLife til alle!

benthe trento13 kilo lettere og med ny livsstil - er Benthe Haugen Nicolaysen blitt en skikkelig EasyLife-ambassadør! Siden det ikke er noen kjapp slankekur, har Benthe ingen problemer med å holde vekta.
 

- Jeg oppfordrer alle som ønsker å gå ned i vekt og endre livsstilen om å kaste seg på EasyLife, sier 44-åringen fra Røyken i Buskerud.

De 13 kiloene ble borte på 12 uker, siden har hun holdt vekta lett gjennom nye og bedre vaner. Med sunnere mat, jevnlige treningsøkter, men fortsatt litt ekstra kos!

Benthe rister på hodet og huffer seg når hun ser på bildene av seg selv tatt for snart to år siden siden. Hun kan nesten ikke tro det er samme jenta på bildene. Så tok Benthe kontroll over livsstituasjonen. Kombinert med endring i kostholdet trente Benthe av seg 12 kilo på tre måneder. Den første uken raste hun ned fire kilo.
Snart ett år etter at hun avsluttet EasyLife Lettere viser vekten 67 kilo. Da hun startet på livsstilsprogrammet stoppet vekta på 80 kilo, og hun slet blant annet med blodtrykket.
Den blide og lite selvhøytidige trebarnsmoren levde bokstavelig talt det søte, men passive liv i form av usunn mat og mye tid i sofaen. Nå lever Benthe livet. Det er bare blitt enda søtere etter at hun begynte på treningsenteret Trento på Sætre.
I dag er også blodtrykket normalt.

Spennende og interessant

-Jeg er fornøyd med meg selv. Det er en utrolig god følelse å klare målet. Nå sitter livsstilsendringen i blodet og jeg tillater meg ikke å gå opp igjen, forteller Benthe opprømt.
- Jeg takker EasyLife for det. Jeg oppfordrer andre til å kaste seg livsstilprogrammet. De vil ikke angre og det er verdt hvert eneste øre, legger hun til.
Flere måneder etter at hun er ferdig på EasyLife benytter Åros-jenta seg fortsatt av EasyLife-boka, og det hun lærte på samlingene.
- EasyLife er spennende og interessant. Jeg fikk veldig god informasjon om veldig mye annet enn bare om det å gå ned i vekt. Men det viktigste av alt er at EasyLife er varig endring av livsstil og ikke noe slankekurs, forklarer Benthe, som tidligere hadde forsøkt lavkarbokurer.

Nye spisevaner

- Jeg var opptatt av å endre kostholdsvanene. Jeg synes jeg fikk god informasjon om tallerkenmodellen, og jeg synes ikke det var vanskelig å bake det inn i hverdagen, forklarer Benthe.
– Det handler mye om bevisstgjøring på hvilken type man spiser og mengden.

Den blide damen har travle hverdager. Hun er oppe klokken fem om morgenen for å reise på jobben som forvaltningsansvarlig i DNB-IT i Oslo.
- Jeg føler meg mer vel og våken nå. Det handler om beherske ting og oppleve en mestringsfølelse, sier hun.
- Familien synes jeg er helt rå. De synes bare det er moro, forteller Benthe.

Vil du gå ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til venstre. Så tar nærmeste EasyLife-senter kontakt for en uforpliktende samtale.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS