Et perfekt EasyLife-senter i Trondheim

TrondheimWeb 10 of 16
 
Nå starter BAZ Lade opp med EasyLife i Trondheim. Les hvorfor vi ble imponerte!

 

 

BAZ Lade er ikke som andre treningssentre. De åpnet dørene i mai 2013 – og henvender seg til et voksent publikum. 

BAZ, eller Bergs Aktivitets Zenter, har egentlig 30-årsgrense. Men de lar yngre slippe til om de veldig gjerne vil være en del av et senter med andre verdier enn å se best mulig ut i bikini.

Les også: EasyLife - fordi det virker

Spa-aktig inngangsparti

TrondheimWeb 13 of 16

Treningssenteret ligger på Lade og er ganske unikt. Når du kommer inn dørene, føles det nesten som å komme inn i en spa-avdeling.
- Ofte hører vi kunder si: Her kan jeg jo trene, sier Ida Berg (47).

Sammen med ektemannen Tor-Aage (46) og Magnus André Myrvold (24) tar de vare på kundene. De to herrene er også fysioterapeuter, og har praksisen sin på senteret. Det kommer også treningsmedlemmene til gode.

- Hvis noen som trener her klager på at de har vondt et sted, tar vi en konsultasjon, også den gratis. Først om vi må behandle, må medlemmet betale, sier Tor-Aage.

Med andre ord: Du får en helt unik oppfølging. Helt bevisst er for eksempel resepsjonen plassert midt i lokalet, slik at Tor-Aage, Magnus eller Ida alltid ser de som trener, og er tilstede om du trenger hjelp. Eller gjør noe feil.

Interessert i å starte? Fyll ut interesseskjemaet for en uforpliktende kontakt!

Raskt, enkelt og effektivt

TrondheimWeb 5 of 16

Trening er ikke farlig, men det er viktig å gjøre øvelsene riktig. På BAZ passer trioen på at du gjør alt riktig, slik at du ikke skader deg.
I dag er trenden at du får et nøkkelkort og må klare deg selv. Skal du ha hjelp, må du betale dyrt for en personlig trener (PT).
BAZ er helt motsatt. Senteret har ikke speil, annet enn i garderoben. Det spilles ingen støyende musikk. Folk kommer og trener som de er, har du lyst til å trene i dongeribukse og t-skjorte, er det helt greit.

- Vi ønsker ikke å være en varmestue for tenåringer på sjekker´n. Vi så at det ikke var noe eget treningssenter for voksne, og ønsket å starte et slikt senter, forteller Tor-Aage og Ida.

TrondheimWeb 3 of 16

 

De er «alltid» tilstede for å veilede om du trenger det, eller bare si hei når du kommer.

BAZ tilbyr enkel vekttrening, enkle apparater der du får en god treningsøkt på under 20 minutter, og forskjellige gruppetreningstimer.

Slik finner du BAZ: Ligger på Lade i Haakon VIIs gate 17A, bak Dekk 1, noen få hundre meter nærmere sentrum enn kjøpesentrene City Lade og Arena Lade. Se kart her

Senterets hjemmeside finner du her.Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS