Rita gikk ned 32 kilo med EasyLife

rita 32I 2010 skulle Rita Fjærli Teigen ta slankeoperasjon. Isteden begynte hun på EasyLife. Det er hun sjeleglad for nå.
 

- Gjør jobben på den naturlige måten, er Ritas råd til andre som vil ned i vekt. Selv gikk hun ned 32 kilo med EasyLife på Ditt Treningssenter i Moss.

Og viser fram en bukse hun ofte brukte tidligere. Nå er den altfor stor!

I 2010 klarte Rita Fjærli Teigen fra Råde å gå ned ti kilo helt på egenhånd. Planen var at hun skulle ta en slankeoperasjon, men da hun kom til legen og veide seg, fikk hun beskjed om at hun var for lett.
- Jeg ble både lettet og lei meg. For da jeg hørte hva operasjonen innebar, fikk jeg ikke så lyst likevel. Du kan jo gå opp igjen, og da mener jeg det er bedre å ta det på den naturlige måten.
Legger Rita på seg 2-3 kilo i en ferie, har hun nå både kunnskapen og verktøyene som skal til for å gå ned igjen. EasyLife krever litt, men som tidligere idrettsutøver på høyt nivå, vet 54-åringen at man alltid må ofre litt slit og svette om man skal oppnå noe.

Ventet på motivasjonen

Skal du lykkes som Rita, må du være motivert. Selv hadde hun lest mange utgaver av EasyLife Nytt, og da hun så en dame hun kjente, tenkte hun.
- Når hun klarer det, skal jammen jeg også!
Men; det tok litt tid før hun ville starte.
- Dette var i påsken 2011, og jeg trengte litt tid på å bli klar. Derfor startet jeg på høsten.
Med klar mener hun mentalt. For når hun først startet, var det ikke bare lett.
- Starten var blytung! Men kiloene raste jo av, så det hjalp jo.
Etter 2-3-4 uker følte Rita at det gikk lettere. På tre måneder hadde hun gått ned målet sitt på 30 kilo, pluss to til.
På det meste veide hun 126,5 kilo – da hun startet hos Ditt Treningssenter viste vekta ti kilo mindre. Nå har hun vært stabil midt på 80-tallet i snart ett år, og ser flott ut!

Går i kjole igjen

Selvtillit og selvfølelse har fått et skikkelig oppsving grunnet livsstilsendringen. EasyLife er nemlig ikke noe slankekurs du er ferdig med etter ett år. Det er en endring av livsstil, der målet er at du skal få ny kunnskap og gode vaner du skal følge videre i livet.
Rita er klar på at hun ikke savner noe, selv om det blir med kun en utskeielse i uka. Hun spiser også noe mindre enn før, men heller ikke det er noe problem for damen som var veldig glad i snop. Hun er aldri sulten.
- Før hadde jeg alltid en sjokolade i postbilen. Jeg er fortsatt glad i snop, men på en annen måte. Jeg kan ta en sjokoladebit til kaffen, men det blir med den ene biten.
Rita er sikker på at hun vil holde seg til sin nye livsstil resten av livet. Fordi:
• Alt går mye lettere.
• Hun trenger mindre søvn og har mer energi.
• Nå gjemmer hun seg ikke bort i store gensere lenger.
- Jeg kan gå med kjoler! Det er det lenge siden jeg har gjort.

Stortrives

Selv om Rita er tidligere toppspiller både i håndball (Skjeberg) og fotball (BUL og Sprint og landslaget) for 30 år siden, hadde hun aldri trent på et treningssenter før.

- Det er veldig fint her på Ditt Treningssenter i Moss. Du blir alltid møtt med et hei og et smil. Det betyr mye. Det er også en helt egen avdeling for EasyLife her, det er også veldig fint.
Med egen inngang i andre enden av senteret, trener man bare sammen med andre som går eller har gått på EasyLife.
På kurskveldene er man en del av en gruppe, Rita opplevde det som udelt positivt. Man støttet hverandre og hadde et godt fellesskap.

Vil du gå ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til høyre. Så tar nærmeste EasyLife-senter kontakt for en uforpliktende samtale.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS