Magne tok kiloene på nytt

MagneWeb 1 of 1I 2008-2009 gikk han ned 22 kilo med EasyLife. Livet smilte helt til han brakk beinet i 2010. Da kom kiloene tilbake. Men Magne Egerhei visste hva han måtte for å gå ned igjen.

Livet går ikke alltid på skinner. Uforutsette hendelser kan gjøre at du sporer av de gode vanene. Slik som Magne gjorde, da han brakk beinet. Han ble sittende stille, fikk ikke trent, og etterpå?

- Jeg har en jobb med mye reising og lange dager. Jeg fikk en god unnskyldning til å nedprioritere treningen, og det var tilbake til gamle uvaner, sier 49-åringen.

Fikk støtte av EasyLife-instruktøren

Han kjempet litt med kiloene noen år, før han fikk inspirasjon til å starte igjen av forloveden Elisabeth. Magne snakket med Morten Hofseth hos Kristiansand Sportssenter, der han har trent og gått på EasyLife.

- Jeg visste hva som skulle til, og trengte den oppfølgingen Morten ga meg. Han laget et skreddersydd opplegg til meg, forteller Magne.

Støtten og kunnskapen til Morten var avgjørende for at det kiloene bare rant av. Magne startet i mai 2014, og to måneder senere var han kvitt 20 kilo.

- Jeg vet hvor fort det går når man kommer i ketose.

LES OGSÅ: Gikk ned 100 kilo

Skal holde seg!

Nå er han klar på at han skal holde vekta denne gangen. Ikke finne unnskyldningene, selv om han jobber lange dager, bor på hotell og spiser mye på restaurant eller i bilen.

- Jeg har alltid med meg måltidserstatterne som er gode mellommåltider, siden de inneholder alt av vitaminer og mineraler. De er veldig fine for å unngå matkjøp på bensinstasjoner.

De er også rask og god næring når man sitter i lange møter.

- For meg er det viktigste å sette av tid til trening, Hvis ikke blir det for lett å droppe treningen etter en lang arbeidsdag, sier tobarnsfaren.

- Jeg trener tre dager i uka, minst.

Forloveden er også aktiv og flink til å trene, noe som gjør det hele enklere.

LES OGSÅ: Møtte et hinder - gir ikke opp.

Gratis gjestetrening

Magne reiser mye i jobben, og bor i Vestfold i ukedagene. Da benytter han seg av gjestetreningskortet Kristiansand Sportssenter tilbyr, slik at han kan trene gratis både på Puls i Holmestrand og på Drammen EasyLife Senter.

Har du møtt på et hinder og falt tilbake etter EasyLife? Vi hjelper de tilbake igjen.

Send inn vårt uforpliktende interesseskjema, så tar vi kontakt. 

 

 

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS