Vi hjelper deg til en ny livsstil!

 easycondis

• EasyLife-instruktørene er «alltid» på senteret • Du får skreddersydd treningsprogram • EasyLife er ingen slankekur – men en varig endring.
 

Condis på Økern tilbyr EasyLife slik det tilbys i resten av landet, med tett og god oppfølging av instruktører som er ansatt på senteret - og har det som sitt andre hjem!

Instruktørene Linn-Eva Sørlie (24) og Inger-Johanne Thune (40) har selv vært overvektige, gått ned i vekt, og siden holdt vekta. Derfor brenner de for EasyLife, som ikke er noen slankekur, men en endring av livsstil. Uten at man må være fanatisk.
- Vi er tilhengere av den gylne middelvei, sier de to hyggelige damene.
Med litt trening og et sunt kosthold i hverdagen er man på god vei til å lykkes. Selv om man koser seg litt ekstra i helgen, eller på en ferietur.

Brenner for å hjelpe

For begge har trening blitt en livsstil. Hos Condis på Økern er man nærmest som en familie, noe som gjør at alle kan trives der. Medlemmene er fra 16 til 84 år – og kommer i alle fasonger. Er du overvektig og i dårlig form, er du ikke alene om det. Men formen stiger raskt når man starter å trene.
Inger-Johanne og Linn-Eva er kjente fjes for de som er medlemmer på Condis fra tidligere. De har nesten alle gruppetimene, og Linn-Eva er i tillegg personlig trener. Begge har en allsidig idrettsbakgrunn fra ungdomsårene, og etter at de ble voksne har de også utdannet seg slik at fagkunnskapen er til stede. Inger-Johanne er utdannet på Norges Idrettshøgskole innen anatomi og fysiologi, mens Linn-Eva er utdannet personlig trener. Der er det ikke bare fokus på trening, men også på ernæring og mental trening. I tillegg har Linn-Eva spedd på med ytterligere «coachingutdannelse».
- Den optimale arbeidsdagen for meg er nettopp det EasyLife går ut på, å kunne hjelpe folk inn på en bedre sti. Gi dem kunnskap og lære dem å endre livsstil slik at de trives bedre i egen kropp. Det er intensjonen med all utdannelsen jeg har tatt, sier Linn-Eva.

Helt vanlige damer

Både hun og Inger-Johanne er klare på at man ikke kan leve på noen kur resten av livet. Skal man ned i vekt, må man endre vaner. Slik de selv har gjort.
- Mange er fanatiske i treningssenterbransjen. Vi har isteden fokus på hva som kan fungere i lengden. Vi vil hjelpe hver enkelt til å finne ut hva som kan fungere for deg, sier Linn-Eva.
Både hun og Inger-Johanne føler seg som vanlige damer.
- Jeg ser på meg selv som hvilken som helst dame du møter på gata, sier sistnevnte – som også er firebarnsmor.
Selv veide hun 95 kilo da hun tok tak for 17 år siden. Hun gikk ned til 70 kilo, og har siden holdt vekta stabil. Linn-Eva gikk ned 12 kilo for tre år siden, da hun nyforelsket ble litt for glad i det søte liv på hjemmebane.

Egen EasyLife-trening

De to damene er opptatt av å være tilstede for deg. Som regel er alltid en av dem på jobb, og de ser viktigheten av å gi deg trygghet når du skal endre livsstil.
Daglig leder Bengt Sandaker er veldig klar på at han vil ha EasyLife-instruktører som er tilstede, og som kan hjelpe deg fra A til Å på Condis. Det betyr at du alltid kan spørre om det er noe du lurer på, enten innen trening eller kosthold.
På Condis blir du tatt vare på – og du kan velge trening fra en variert og rikholdig meny. Enten du vil sykle, trene med vekter, gå på spinningtimer, danse zumba, drive med yoga eller pilates. Du kan trene alene, eller sammen med andre i gruppetimer.
- Vi får også mye ros for at det aldri er kø på treningsapparatene våre, sier Bengt.
I starten vil det også være egne EasyLife-timer, slik at alle som starter på EasyLife får «øvd» litt før de blir med på vanlige gruppetimer.

Vil du gå ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til høyre. Så tar nærmeste senter kontakt for en uforpliktende samtale.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS