Bunadsbesvær ble bunadsglede!

Bunad 1 of 1Spennende uke for bunadskledde: Passer nasjonaldrakten i år også? For Tonny Neumann har bunaden passet hvert år etter at hun gikk på EasyLife Lettere høsten 2012.

Du hører naboen snakke om det. På radioen blir det nevnt. Bunaden er på mange måter den ultimate testen på om du har holdt vekta siden i fjor. Om du har gått opp eller ned - drakten forteller de nakne fakta.

 

Fem nasjonaldager gikk Tonny med trang bunad. Så bestemte hun seg - nok var nok. Et EasyLife Lettere-kurs, for deg som skal ned 5-8 kilo, gjorde forskjellen. Tonny gikk ned fem kilo, og selv om hun nå ligger stabilt på rundt tre kilo under startvekten - har hun funnet en god trivselsvekt.

- Jeg er i veldig god rute. Kostholdet er jeg veldig opptatt av. Også jogget jeg så sent som i går, fortalte Tonny da vi ringte henne nå i mai, to år etter at vi traff henne for å lage en reportasje til EasyLife-magasinet.

Les også: Karoline ble ny.

Den gangen ble vi med henne hjem for å prøve bunaden. Den var behagelig passe. 

- Det var det store målet mitt, at bunaden skulle passe igjen, fortalte hun den gangen.

Året før - i 2012 - hadde den vært veldig trang. 

Trening ikke nok

Tonny trente fast også før EasyLife-kurset. Men hun klarte ikke å gå ned noen få pyntekilo, før hun fikk ny kunnskap om kosthold på et EasyLife Lettere-kurs.

Les også: Guttas ekstreme forvandling.

Den nå 63 år unge kvinnen hadde forsøkt på egen hånd.

- Jeg hadde forsøkt å spise sunnere, og jeg forsøkte å spise mindre. Men det var helt feil.

Tonny vet bedre nå.

Hun fikk masse ny og nyttig kunnskap om sammensetningen av måltidene. Hvor ofte hun skal spise, hva og hvordan. Men uten å telle eller veie noe som helst.

Ingen forsakelse

- Det var kjempeinteressant lærdom! Jeg lærte å lese varedeklarasjonen, og føler ikke at jeg forsaker noe. Jeg lever minst like godt som før. Det er så mye sunn og god mat!

Nå lager hun for eksempel sin egen frokostblanding, slik at hun vet hva den inneholder. Hun tørker mango og banan og har oppi - slik dekker hun søtbehovet.

- Men det hender jo jeg tar en sjokoladebit av og til også, understreker hun.

Du må ikke leve en asketisk tilværelse. Men med litt måtehold og litt ny kunnskap som hun fikk på EasyLife - går det fint å holde en stabil og passelig trivselsvekt.  

Sliter du også med bunaden? Send inn vårt interesseskjema - så hjelper vi deg å legge om livsstilen slik at du kan slippe å bekymre deg for om bunaden passer når 17. mai nærmer seg. 

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS