Bil-Benny Holder vekta

BilBennyFlere 2 of 3
 
I 2012 gikk han ned ni kilo ved hjelp av EasyLife. Tre år senere er han like lett og fortsatt medlem på Drammen EasyLife Senter.

Kanskje ligger noe av nøkkelen til den varige suksessen der, for Benny Christensen. Asker-mannen er kjent fra TV-programmet Broom. 


– Drammen EasyLife Senter er ikke bare et treningssenter. Det er mye mer enn bare trening. Her er vi som en stor familie, og her gjør vi mye sammen, som fjellturer, ulike kurs og også lærerike turer til Foca i Tyrkia, hvor vi trener og lærer mer om mat, sier Benny Christensen.

De forskjellige EasyLife-sentrene rundt om i landet, får som regel slike skussmål. At de er mer enn et treningssenter. At man blir sett, møtt med et hei, og får en følelse av å bli ivaretatt.

Også gir det trygghet etter at man har gått ned i vekt, å være på et senter der man har instruktører man kan spørre. 

Derfor blir du godt ivaretatt enten du kommer til Kristiansand i sør, Bodø i nord, Moss i øst eller et av våre andre EasyLife-sentre rundt om i landet. Listen ser du her

Ingen slankekur

Benny har fosøkt å slanke seg før - og lyktes. Men slankeuren ble nettopp det, en slankekur. Derfor gikk han opp igjen da den var over. Da han gikk EasyLife Lettere, for deg som skal ned 5-8 kilo, handlet det om en livsstilsendring. Like viktig som å gå ned, er å lære hva du gjør for å holde vekta år etter år.

– Det viktigste var at jeg fikk hjelp til å legge om livsstilen både i forhold til fysisk trening og ikke minst det mentale, slik at vektreduksjonen denne gang er blitt varig, sier han.

Sosialt og lærerikt

Benny er opptatt av alle mulighetene medlemmene ved Drammen EasyLife Senter har til å være med på ting sammen og lære nye ting.

– Det skjer jo så mye her. Hvert år er det fjellturer til nye områder. Det holdes både skikurs og smørekurs hver vinter, de holder løpekurs slik at vi lærer å løpe riktig og det arrangeres orienteringskurs. I tillegg er det jevnlige temakvelder. Alt sammen er veldig lærerikt, samtidig som vi har det veldig sosialt og fint sammen, sier bilmannen.

Inspirert? Send inn interesseskjema for en uforpliktende kontakt med ditt nærmeste EasyLife-senter.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS