Vi kan leve helt normalt med EasyLife!

normaltmedeasylifeJan Tore og Wenche Bariås gikk ned 26 og 8 kilo på fire måneder med EasyLife – har holdt vekta i fem – og føler at de har en bedre livskvalitet enn før.
 

De koser de seg like mye – både med mat og trening. Det siste var det noe mindre av tidligere, men det er ikke urovekkende mye trening som skal til for å oppnå gode resultater når man kombinerer det med et sunnere og mer regelmessig kosthold.
- Det er kosthold og trening satt i system som er så bra med EasyLife. Vi spiste ikke så galt før heller, understreker Wenche.
Men ved å kutte litt her, velge litt annerledes der, og vips så er kostholdet bedre og sunnere enn før. Jan Tore var veldig glad i sjokolade og cola før, men har nå kuttet drastisk ned på godisen.
- Vi jobber til litt forskjellige tider. Jeg begynner grytidlig på Bama, og kommer hjem klokka to. Da er det fortsatt over to timer til Wenche kommer, og tidligere lette jeg og støvsugde alle skap for cola, peanøtter og sjokolade.
Nå er ekstrakosen lagt til helga.
- Hver dag er ikke en fest, sier Wenche – og understreker at den sunne maten faktisk er veldig god!

Fikk treningsglede

Jan Tore har tidligere vært aktiv innen mange idretter, men de siste årene er det blitt mye kjøring av to aktive hockeygutter som drev idrett på høyt nivå. Etter hvert ble de store, og mor og far fikk mer tid til seg selv. Da begynte de å trene.
- Vi var medlemmer her i et par år før vi begynte på EasyLife, men vi fikk ingen effekt av treningen. Det var organisert kaos, sier Jan Tore.
De kunne være flinke en uke, for så å være støttemedlem uten oppmøte den neste måneden.
I januar startet de på EasyLife. Wenche hadde gått opp noen kilo etter at hun sluttet å røyke, og trivdes ikke noe særlig med det. Den flotte damen fra Skjetten hadde aldri hatt problemer med vekta tidligere.
Problemet var at hun ikke var noe glad i å trene, det hadde hun aldri drevet med.
- Jeg tenkte at jeg måtte gjøre som alle andre og jogge for eksempel. Men det har jeg aldri likt.
På Avancia fikk hun imidlertid tilbud om å gjøre mange andre treningsformer, som hun synes både var effektive og morsomme. Hun fikk eget program, tilpasset henne, og synes nå det både er gøy og inspirerende å trene.
Uten at hun trenger å bli noen treningsfreak for å holde vekta.
Wenche er på Avancia på Skedsmo 2-3 ganger i uka, Jan Tore 3-4.
- Jeg føler meg freshere, har mer overskudd og energi, sier Wenche.
Hun har rett og slett fått erfare at trening gir overskudd!
Jan Tore kjenner også at hverdagen går mye lettere, med bedre fysikk og lettere kropp, er det naturlig. Også er selvfølelsen blitt bedre.
- Tidligere har jeg ikke følt meg helt vel når jeg har kastet skjorta på ferie. Nå er det helt greit, sier 52-åringen.

Hjelper hverandre

Ekteparet synes det har vært en stor fordel at de har vært to. Det har gitt motivasjon og styrke, akkurat som det å være en del av en gruppe på EasyLife.
- Det er ingen som konkurrer om å gå ned mest mulig i vekt. Her støtter vi hverandre, og klapper hverandre på skuldra. Det er ikke noen pokal til den som går mest ned, sier Jan Tore.
Han ville ned 15 kilo da han startet, justerte målet til 20, men gikk ned 26. Fra 111 til 85. Kona ville ned ti – men etter å ha startet på 75 har vekta nå stabilisert seg på 67.

Over kneika

Ekteparet synes det var tøft i starten.
- Du må være motivert og bestemt, for å komme over kneika.
- Samtidig gikk vi fort ned i starten, og det ga motivasjon. Etter hvert ble det mye lettere, mener Wenche.
Da de var på ferie i sommer gikk de opp litt, men det var de forberedte på.
- Når vi kom tilbake, var det tilbake til de nye vanene våre. Og da visste vi at vi ville gå ned igjen de to kiloene vi hadde gått opp.

Vil du gå ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til høyre. Så tar nærmeste EasyLife-senter kontakt for en uforpliktende samtale.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS