- Oppfølging over tid er avgjørende

De er godt fornøyde med EasyLife, Aase Maren Nybu Bostad, Frank Bookman og Frank Engan.

De følte seg trygge i gruppen fra dag 1. Frank, Frank og Aase Maren har hatt suksess med EasyLife. Vi ble med på kurskveld!

 


Tour of Norway ruller gjennom Heistad denne torsdagskvelden i mai. Inne på senteret snakkes det litt sykkel før samtalen penses over på selvtillit og selvfølelse.

Mentale prosesser er viktig i EasyLife. I løpet av 24 leksjoner lærer man litt nytt, repeterer litt gammelt og setter i gang noen prosesser som gir en ekstra forståelse. Det handler om kosthold, sunn normal norsk mat, trening og mentale teknikker.

- Jeg har gått på livsstilsendring før (ikke EasyLife) og vet at det fungerer. Jeg kan mye, men trenger motivasjon og oppfølging, sier Frank Engan.

48-åringen er tidligere aktiv syklist. Så ble det familieliv. Et bytte fra fysisk til stillesittende jobb kombinert med en skilsmisse for et par år siden sendte ham opp i vekt.

Nå har den single karen gått ned 20 kilo på de 16 første ukene av det ett år lange EasyLife-programmet.

God gruppedynamikk

EasyLife-gjengen! Trygghet, tillit og støtte er nøkkelord for kursdeltakerne.

Kursleder Anette Kjellemyr er blitt glad i Frank E., Frank Bookman (33), Aase Maren Nybu Bostad (20) og alle de andre på gruppen. De lytter, gir av seg selv, og støtter hverandre.

De er forskjellige. Både i alder, væremåte og kjønn. Noen deler mer enn andre – men ingen deler annet enn det de vil. Resten blir mellom Anette og deltakeren.

Gruppetilhørigheten er imidlertid et stort pluss.

- Jeg følte meg trygg i gruppen fra dag 1, sier Aase Maren.

Hun ville rett og slett ha oppfølgingen. Bli sett. Få hjelp over et helt år.

- Jeg føler jeg har fått et veldig godt støtteapparat.

Hun har gått ned 25 kilo og blitt ordentlig ivrig. 

- Jeg gleder meg til hver treningsøkt. Og til hver kurskveld, sier hun.

Den reflekterte jenta bidrar mye til det gode miljøet. Det er mye omtanke for hverandre. Litt lagfølelse egentlig. Og en forpliktelse. Det er en kursleder som følger deg opp, og det er en gruppe som savner deg om du ikke kommer på kurskveldene.

Vanlig mat

Å gå på EasyLife handler ikke om å forsake alt du har lyst på. Ja, du må være litt striks i starten. Men så handler det om å spise vanlig sunn mat. Små endringer i det du spiser i dag kan utgjøre en stor forskjell.

- Maten er veldig god. Mitt problem er ikke godteri, men at jeg har spist for mye. Jeg spiste ganske sunt før også, men det er enda sunnere nå. Vi er blitt flinkere og har fått mer kunnskap, sier Frank B, som går sammen med kona på EasyLife.

Med litt mindre porsjoner og en jevn måltidsrytme, er det lettere å styre riktig mengde.

Frank E har mistet lysten på sjokolade. Søtsuget er borte!

Det er likevel ikke slik at man må få dårlig samvittighet om man skeier ut med en sjokoladebit eller 20. Da vet du bare at det var nå – i morgen er det tilbake til den sunne normalen igjen. Forsakelse er ikke tema, men gode valg i hverdagen.

Vil du vite mer? Send inn vårt interesseskjema her, så tar vi en uforpliktende kontakt.

Les flere historier og mer om EasyLife her 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS