Endelig får jeg på meg motorsykkeldressen!

 

Jarle Skien web

Jarle Øygarden fra Skien ned 33 kilo på 5 måneder

Da jeg ikke fikk igjen glidelåsen på motorsykkeldressen min og leddgikten samtidig ble mer og mer plagsom, forsto jeg at jeg måtte gjøre noe, fastslår Jarle Øygarden (52), som gikk ned fra 143 kilo til 110 kilo fra april til september ved MyLife Livsstilssenter i Skien.

Målet mitt er å kunne skrive vekten min med bare to sifre. Og det skal jeg klare før jul, fastslår Jarle Øygarden. Den fornøyde direktøren og tobarns-faren minner om at EasyLife-programmet han startet med  26. april i 2015 varer helt til utgangen av april 2016, altså i et år. –  Det er jo styrken ved dette programmet, at det varer så lenge. Vi går ikke bare ned i vekt, men vi lærer også å legge om livsstilen slik at vi holder vekten i ettertid også, sier Jarle, som opplevde at vekten hans bare gikk opp for hvert år som gikk. Som administrerende direktør i Origo Solutions ble det mye reising, mange netter på hotel, mange stopp på diverse bensinstasjoner og mange middager på restaurant. Trening ble det ingen tid til i det hele tatt. I hvertfall prioriterte han det ikke.

Vendepunktet for Jarle kom da han skulle hente hjem motorsykkelen sin fra Sandefjord i begynnelsen av april. Der hadde den stått i vinteropplag. – Da oppdaget jeg til min store forskrekkelse at jeg ikke klarte å dra igjen glidelåsen foran på motorsykkeldressen min. Den ville bare ikke igjen, og jeg måtte kjøre med åpen dress hjem til Skien. Like etter fikk de en utgave av EasyLife-magasinet i postkassen, og kona til Jarle la magasinet lett synlig på toilettet, fordi hun visste at mannen ofte leste mens han satt akkurat der. – Jeg leste bladet og forsto at dette kunne være noe for meg. Derfor tok jeg kontakt, fikk et møte med medlemsrådgiveren, Ann Kristin Kleppe, og 26. april startet jeg i en ny EasyLife-gruppe her ved MyLife i Ulefossveien (vegg i vegg med Herkules). Da veide jeg hele 143 kilo og var også veldig plaget av leddgikt. Den er jo også mer plagsom når du er tung og belastningen er stor på leddene.

Da vi treffer Jarle på MyLife sentret i Skien virker han veldig fornøyd. Vekten viste 110 kilo og han omtrent spretter opp trappen fra parkeringsplassen ved siden av Herkules Kjøpesenter. – Dette har gått mye lettere enn jeg trodde på forhånd. Kiloene har trillet av meg, jevnt og trutt gjennom disse 5 månedene. Det betyr jo at jeg har gått ned 6.6 kilo i måneden, og mer enn halvannen kilo i uka i snitt, sier 52-åringen, som ikke lenger har problemer med å få igjen glidelåsen på motorsykkeldressen. – Nå begynner den faktisk å bli litt for stor, og jeg er sikker på at jeg må bytte den ut med en som er mindre, foran neste sesong, sier Jarle smilende. Han har også klart å legge om livsstilen sin i løpet av de 5 månedene. – Jeg spiser helt annerledes enn tidligere. Har lært mye om mat og har lært å spise smartere, både i forhold til innhold, sammensetting og når jeg skal spise. Dessuten er det helt slutt på all Statoil-maten.

Han har også begynt å trene, for første gang siden ungdommen. Nå trener Jarle regelmessig 3-4 økter i uka. Han sykler og løper utendørs i  sommerhalvåret og han trener i tillegg 1-2 ganger i uka inne på MyLife. – Spesielt er jeg glad i å være med på gruppetimen  bare for gutter hver onsdag, på «gutta boys» timen. Den er virkelig tøff. Rene drapsforsøket, av instruktøren vår, Lisa, vil jeg påstå. Men det fungerer og formen blir bare bedre og bedre. – Leddgikten plager meg ikke slik som før og jeg har mye mer energi og overskudd, både på jobben og hjemme. Dette går rette veien og EasyLife-programmet er absolutt å anbefale for andre menn som trenger å gå ned i vekt og legge om livsstilen, sier Jarle, som også skryter av miljøet på sentret. – Både jeg og kona går her, og vi er veldig fornøyde. Her er miljøet hyggelig, terskelen veldig lav og ingen som går rundt for å vise fram kroppene sine, avslutter 52 åringen fra Skien.

Vil du vite mer? Send inn vårt interesseskjema her, så tar vi en uforpliktende kontakt.

Les flere historier og mer om EasyLife her

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS