Kiloene forsvant - energien kom tilbake

honefoss jentene

Ann Elisabeth Skreslett og Nina Sæther fra Hønefoss
- ned 17 og 18 kilo på 11 uker.

Helsefagarbeider Ann Elisabeth Skreslett og sykepleier Nina Sæther fra Hønefoss har gått ned 17 og 18 kilo i løpet av to og en halv måned med livsstilsprogrammet EasyLife på Eggemoen. – Ikke til å tro, stråler de. – Nå sovner jeg aldri mer etter jobb. Og jeg har mye mer energi. Dessuten synes jeg det er moro å løpe, til og med i motbakker. Ikke til å tro, ler Ann Elisabeth Skreslett. 54-åringen, til daglig ansatt på Hønefoss sykehjem, stråler etter å ha startet sin livsstilsendring med EasyLife.

Jeg måtte gjøre noe. Kiloene ballet på seg. Klærne i skapet passet ikke lenger, og jeg var rett og slett misfornøyd med å være så stor, forteller hun. Hun leste et par utgaver av  EasyLife-Nytt, og nysgjerrigheten var vekket. Da det tredje bladet kom i posten, slo hun til. Siden har hun ikke sett seg tilbake. – Nå har jeg det mye bedre med meg selv. Dessuten er det fantastisk å være en del av en så flott gruppe, smiler hun fornøyd.

Jeg fikk en skikkelig aha-opplevelse da jeg så meg selv i speilet i et prøverom. Der og da skjønte jeg at det måtte gjøres noe. Jeg var dermed kjempemotivert da kurset startet i september. Bare i løpet av de to første ukene var fire kilo borte. En slik kickstart motiverte. Og det er helt nydelig å merke at jobben gir resultater, sier Nina Sæther, avdelingsleder og sykepleier på Ringerike sykehus.

Hun har sluttet med astmamedisinen hun var så avhengig av etter å ha gått ned hele 18 kilo, og merker bokstavelig talt at livet er blitt så mye lettere. Sykepleieruniformen er ikke lenger i størrelse large, men i small. Og garderoben må fornyes – En hyggelig utgift, smiler 49-åringen.

Nå skryter Hønefoss-damene av EasyLife i øst og vest, og nyter hyggelige kommentarer. Dessuten er de blitt gode venninner underveis på kurset. – Vi har mye felles, og hygger oss i hverandres selskap. Vi har det morsomt og fint. EasyLife-programmet kan anbefales på det sterkeste. Det er seriøst. Og det virker, sier de to.

– EasyLife-programmet er et  fenomenalt opplegg. Vi har lært så mye, og kommet i gang med trening. Dessuten er det jo en deilig følelse å ha gått ned en god del kilo, sier Ann Elisabeth Skreslett fra Knestang og Nina Sæther fra Heradsbygda.

Vil du vite mer? Send inn vårt interesseskjema her, så tar vi en uforpliktende kontakt.

Les flere historier og mer om EasyLife her

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS