SLIK KOMMER DU I GANG MED TRENINGEN

Lise trening 2015 web
Trening er trendy, men hvor mange har egentlig fysisk aktivitet som en naturlig del av livet? Det er nok ikke på langt nær så mange som fokus på trening skulle tilsi, men vi vet at veldig mange ønsker å komme i gang. Er det så vanskelig? Lise Wollberg Vestli er daglig leder på Drammen EasyLife Senter – Norges eneste treningssenter kun for vektreduksjon og livsstilsendring. Her kommer tipsene fra Lise!

Tipsene er ikke nye, og de er heller ikke revolusjonerende, men de funker. Hver gang – hvis de følges!
Jeg har sett mange som har startet opp trening og gått altfor hardt ut. Dette er en kjent problemstilling. Vi overvurderer våre egne evner og muligheter, og da mislykkes vi dessverre ofte. Det blir for hardt og det går plutselig for mye tid. Når vi er slitne og i tidsnød må noe droppes, og det er gjerne de nyervervede treningsaktivitetene som ofres. Kunsten er derfor å starte pent så du kan gjenta treningen uke etter uke. På den måten øver du deg til å komme deg ut og til å sette av tiden som trengs. Vi må øve på å få inn rutinene!

Det kan være tungt å komme seg ut for å trene. En trøst er at sånn er det for alle av og til, selv for de som har trening som en naturlig del av hverdagen. Forskjellen ligger i at noen faktisk gjennomfører selv om ikke lysten er til stede, mens andre dropper ut. Alle må presse seg for å oppnå det de vil, og vi kommer ikke utenom god, gammeldags selvdisiplin. Om vi starter opp med en aktivitet ut i fra eget ståsted og gir oss tid til å innøve rutiner gjennom flere uker, så har vi dog en god plan og dermed mulighet for å lykkes. Først og fremst må du gi deg selv en god grunn for å få opp dampen. Helse, livskvalitet og glede. Trening påvirker alle tre. Prøv selv!

Vil du vite mer? Send inn vårt interesseskjema her, så tar vi en uforpliktende kontakt.

Les flere historier og mer om EasyLife her

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS