Ned 7 kilo - får hjelp til å holde vekten

12 Kristiansand

– Jeg hadde prøvd på egenhånd, men klarte det ikke. Her hos Morten Hofseth på EasyLife-sentret i Starthallen har jeg derimot fått hjelp både til å gå ned i vekt og til å legge om livsstilen, slik at jeg holder vekten etter at jeg gikk ned de 7 kiloene, sier Trine Martha Eidem (53) fra Kongsgård.

Hun hadde ikke så mange kilo hun ville ta av. Men så var det de forbaskede 5 kiloene da, som ikke ville av. Og om hun fikk dem av, så kom de tilbake omtrent like raskt. – Jeg hadde prøvd på egenhånd, men innså at jeg trengte hjelp. For jeg forsto at det ikke bare dreide seg om disse kiloene, men at jeg måtte legge om livsstilen både i forhold til maten jeg spiste og treningen, sier Trine. Da hun tok kontakt med Kristiansand Sportssenter og den erfarne innehaveren, Morten Hofseth, hadde hun allerede lest flere EasyLife-magasiner, uten hun hadde gjort noe mer enn å legge de til siden. – Men denne gang bestemte jeg meg, ringte til Kristiansand Sportssenter,  og startet hos Morten midt i april.

13. april viser EasyLife-boken til Trine at hun veide 77 kilo. 29. april veide hun 74 kilo, 13. mai 72 kilo og  27. mai – etter 7 uker – hadde hun nådd den magiske grensen og veide  69.9 kilo. – Målet mitt var å gå ned 5 kilo. Så når jeg gikk ned 7 kilo var jeg veldig fornøyd. Det gikk veldig greit, lettere enn jeg trodde. Det viktigste er likevel at det har gått mye greiere enn jeg fryktet på forhånd å holde meg der. For det har jeg klart denne gang, takket være at jeg har lært å spise annerledes og jeg har lært å trene annerledes enn jeg hadde gjort tidligere, sier den fornøyde 53-åringen, som fortsatt veier 69 kilo når vi treffer henne i midten av november, altså fem og en halv måned etter at hun gikk ned de 7 kiloene.

Trine, som jobber som parkeringsvakt i Kristiansand, forteller at hun har fått hjelp til å sette sammen måltidene og at hun har fått en aha opplevelse i forhold til karbohydrater og hva maten egentlig inneholder. – Jeg trener også annerledes enn jeg gjorde før. Det gjelder først og fremst styrketrening, som er blitt veldig systematisk på disse Milon-apparatene til Morten. Her får jeg jo hele tiden svart på hvitt hvor mye sterkere jeg er blitt, samtidig som apparatene «husker» meg og stiller seg inn riktig, uten at jeg trenger å tenke på det. – Aller viktigst er det nok likevel at jeg får hjelp i forhold til øvelser som passer meg når jeg har vondt i skuldre og rygg. For jeg har litt å slite med her, og den såkalte ryggstrekkeren til Morten har blant annet hjulpet meg mye, sier 53-åringen som trener hos Morten 2 ganger i uka, mens hun er med på vann-aerobic en gang i uka, i tillegg til at hun også trener med jobben i kommunen en gang i uka (går eller jogger).

Vil du vite mer? Send inn vårt interesseskjema her, så tar vi en uforpliktende kontakt.

Les flere historier og mer om EasyLife her

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS