Søstre fra Våler ned 10 og 20 kg på Moss EasyLife Senter


Et fantastisk miljø for oss
– Vi hadde aldri trodd at vi noensinne skulle gå på et treningssenter og til og bli så glade i å trene. Men det er takket være Moss EasyLife senter, et senter hvor vi alle er i samme «båt» og miljøet er fantastisk, sier Liv Jorun Sandem Kleiven (39) og Unni Sandem (46)

 – Slyngetrening er skånsomt for kroppen, samtidig som det gir veldig bra treningseffekt, sier Liv Jorun Sandem Kleiven. Søsteren hennes, Unni Sandem hjelper til. – Her på Moss EasyLife Senter stortrives vi. Mange har samme målsetting som oss – ned i vekt og legge om livsstilen, sier to fornøyde søstrene, Unni Sandem og Liv Jorun Sandem Kleiven.

– Jeg nektet å kjøpe nye bukser. For alle de fine buksene jeg hadde kjøpt, skulle jeg ha på meg. Men da jeg til slutt hadde problemer med å få igjen glidelåsen på den siste buksa jeg kunne bruke, ringte jeg Moss EasyLife Senter, sier Unni Sandem (46) fra Våler, som fikk med seg søsteren sin, Liv Jorun Sandem Kleiven (39). De fikk plass i EasyLife-gruppen som startet 21. april i 2015 ved det spesielle treningssentret for dem som vil ned i vekt og legge om livsstilen. Da veide Liv Jorun 81 kilo, mens Unni veide 99 kilo. Da vi treffer søstrene 7 måneder senere veier de henholdsvis 71 og 79 kilo, og er kjempefornøyd over alt som har skjedd de siste månedene. – Hadde noen sagt til oss for 8 måneder siden at vi skulle bli glad i å trene og bli medlemmer ved et treningssenter, hadde vi ledd høyt. For det var så langt unna vår virkelighet som det gikk an å komme, sier de to søsterene fra Våler, som i dag ikke kan få fullrost det spesielle miljøet ved Moss EasyLife Senter i storgata i Moss.

– Alle er så hyggelige her, hilser og prater sammen. Dessuten er det noe spesielt med å vite at alle er i den samme situasjonen og har de samme utfordringene. Vi skal alle ned i vekt og vi skal bli der, sier søstrene som ikke visste så mye om Moss EasyLife Senter om vi skrur klokka tilbake. – Jeg hadde lest disse magasinene som jeg får i postkassen og jeg husket godt den gamle ordføreren vår i Våler, Kjerstin Wøyen Funderud, som gikk ned mange kilo her for flere år siden. Det angikk likevel ikke meg. For jeg skulle klare dette selv. 

Det var før hun måtte legge til side den ene buksa etter den andre, inntil hun med nød og neppe fikk opp glidelåsen på den siste. – Da ringte jeg og snakket med Joachim (Næss) lederen på Moss EasyLife Senter. Da var det gjort og like etter møtte jeg søsteren min i et middagsselskap og fortalte henne hva jeg hadde funnet på, sier Unni. – Jeg trengte hjelp til å gå ned 10 kilo som jeg hadde slitt lenge med å ta av på egenhånd. Dessuten ønsket jeg hjelp til å spise riktig, tilføyer Liv Jorun.

Da vi treffer søstrene 23. november viser vekten at Unni har gått ned 20 kilo og veier da 79, mens Liv Jorun veier 71 og har gått ned 10 kilo. Begge synes ikke det har vært vanskelig. – Vi får mye støtte og hjelp hele tiden, ikke minst fra Joachim, men også fra andre instruktører, som er rundt oss hele tiden. Dessuten er det noe å trene med andre på samme alder og som er i samme situasjonen som oss, sier søstrene.

Unni forteller at livet er snudd helt opp-ned for henne i løpet av disse månedene. For fra å trene 0 ganger i uka, trener hun nå regelmessig 4 ganger i uka, og fra å spise 2 måltider om dagen, spiser hun 5 ganger. – Det har jo ikke vært vanskelig heller. Se her i boka mi. Jeg gikk ned 4.1 kilo allerede første uka og 13.1 kilo etter 6 uker. I dag veier jeg 79, men skal ned minst 5 kilo til, under 75, sier 46-åringen, som kombinerer treningsøktene på Moss EasyLife Senter med at hun kjører sønnen til fotballtreninger. – Mens han spiller fotball, trener jeg her, og etterpå kjører vi hjem sammen. Og lørdager er han med meg og trener inne på Ditt Treningssenter vegg i vegg, mens jeg stort sett er her inne på Moss EasyLife Senter.

Søstrene kombinerer styrketrening på de avanserte apparatene i Wellness systemet med kondisjonstrening og spinning timer ute i Ditt Treningssenter. – Mest utrolig er det likevel at vi nå driver løpetrening. For å løpe var noe vi begge hatet før vi kom hit. Nå kjører vi intervalløkter på tredemølla i 33 minutter. Veldig effektiv trening og veldig morsomt også, sier søstrene.

– Vi har lært å spise 5 ganger om dagen og vi har lært hva disse 5 måltidene skal inneholde og hvordan vi skal sette dem sammen. Samtidig har vi kuttet sjokolade og brus, sier de to samstemte. Det er bare et lite minus ved vektnedgangen for Unnis del. De buksene hun så gjerne ville inn i er nå blitt for store, slik at hun likevel må kjøpe nye...

Vil du vite mer? Send inn vårt interesseskjema her, så tar vi en uforpliktende kontakt.

Les flere historier og mer om EasyLife her

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS