Lyst på en sprekere hverdag?

Dans uten stans

Dansetimene på MyLife Livsstilssenter i Sandefjord har alltid vært veldig populære, ikke minst takket være de sprudlende instruktørene Jonas Angell-Petersen, Anne Baunsgaard Heincken, Emilie Gangsø og Eva Britt Stoltz. Ganske ofte inviterer også sentret til noe de kaller «Dans uten stans», det danses i 2 timer bare avbrutt av drikkepauser. Dansene skifter hele tiden. Samme med instruktørene. Da vi var til stedet i oktober var det Jonas Angell- Petersen, Anne Baunsgaard Heincken og Emilie Gangsø som byttet på.

Dansetimene er best! – Her koser jeg meg. Dette sentret er så bra for meg, og aller best er dansetimene. Alle kan henge med og det er så gøy. Her merker jeg ikke engang at jeg blir sliten, sier Aud Seeberg, som har vært medlem siden 2011. – Jeg føler meg velkommen og alltid er det noen som sier hei til meg når jeg kommer inn døra. Dette treningssentret bytter jeg aldri bort med noe annet, sier 49-åringen, som trekker fram at hun ikke føler noe form for kroppspress eller «krav» til hvordan hun skal kle seg, slik hun har følt på andre sentre. – Her er det vanlige folk som meg som trener. Jeg blir tatt godt vare på og får hjelp. Sier jeg for eksempel at jeg har litt vondt i ryggen, så spretter Jonas opp og gir meg et spesialtilpasset program, sier Aud som trener 2-3 ganger i uka, for det meste gruppetrening. – Jeg blir mest motivert av å trene sammen med andre, hvor sprudlende instruktører som Jonas, Anne og Emilie får meg til å yte litt ekstra. Dansetimene er som sagt mine favoritt timer. Jeg elsker å danse og får trening med på kjøpet. Aud setter også stor pris på det sosiale miljøet på sentret og at medlemmene gjør ting sammen utenfor sentret. – Sist søndag var en stor gruppe fra sentret på tur i Kodal. Det var veldig koselig. 

En annen som trives i miljøet på MyLife er Øyvind Hagen (68), som også takker sentret i Gokstadveien for at han har klart å trene seg opp igjen etter en hjerteoperasjon i 2009. – I så måte har ikke minst dansetimene hatt stor betydning for meg. De hjelper meg til å trene opp balansen, samtidig som de gir meg super kondisjonstrening, sier 68-åringen, som ofte er eneste mannlige innslaget på dansetimene ved MyLife-sentret. – Det har jeg ofte hatt litt moro av, og i fjor bestemte jeg meg for å spøke litt med dette, ved å kle meg ut som dame. Det vakte stor munterhet og bilder av meg som havnet på Facebook, gliser Øyvind, som i tillegg også trener styrketrening i den store apparatsalen på sentret.

www.mylife-sandefjord.no

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS