Elisabeth R. Halvorsen klarte det!

Elisabeth R. Halvorsen
Elisabeth R. Halvorsen gikk ned 6 kilo, og klarte å legge om livsstilen!

– Jeg ville ha et program som kombinerte både kosthold og trening. Samtidig ville jeg være i et miljø hvor jeg fikk hjelp til å trene riktig, sier Elisabeth R. Halvorsen (55) fra Lier, som gikk ned fra 62 til 56 kilo ved hjelp av EasyLife Lettere programmet i Drammen.

EasyLife Lettere programmet varer i 3 måneder og er beregnet på dem som vil ned fra 5 til 8 kilo. Men for Elisabeth var det like viktig at hun klarte å legge om livsstilen slik at hun kunne holde vekten etterpå.

Les også: Derfor virker EasyLife

– Jeg hadde prøvd mange forskjellige ting, men erfarte at det ikke hjalp meg. Jeg har trent i mange år, uten at det var nok til å få av meg de nødvendige kiloene. Derfor ønsket jeg meg et program som fokuserte både på kosthold og på trening, i tillegg til den mentale delen. Det fant jeg først da jeg ble medlem ved Drammen EasyLife Senter og ble med i deres EasyLife Lettere program. 55 åringen, som har bodd i Reistadlia i mange år før hun og familien flyttet ned til Engersand Havn, hadde hørt mye positivt om Drammen EasyLife Senter gjennom noen naboer som var medlemmer på sentret. Dessuten hadde hun lagt merke til sentret hver gang hun kjørte forbi det gamle Skiold huset på Strømsø.

Tidligere veide jeg rundt 55-56 kilo og trives best med den vekten. De siste årene har imidlertid vekten min gått sakte men sikkert oppover, og spesielt etter sommeren i fjor ble det litt for mye god mat og drikke. Derfor ønsket jeg hjelp til både å ta av 6 kilo og også komme inn i et miljø som hjalp meg til å legge om livsstilen, forteller Elisabeth. Hun startet opp i en EasyLife Lettere gruppe som startet opp på Drammen EasyLife senter midt i september i fjor. Før programmet var ferdig midt i desember, hadde 55- åringen gått ned de 6 kiloene hun hadde satt seg som mål å gå ned. Senere har hun stabilisert seg rundt 56 kilo. Da vi treffer henne i midten av februar har hun startet opp med en av de nye programmene: EasyLife PT gruppe for tidligere EasyLife deltagere.

Nå har jeg nådd det målet jeg satte meg i forhold til kroppsvekten, men jeg vil videre og se mer veltrent ut. Det betyr at jeg vil lære mer om både kosthold og trening, slik at jeg kan få litt mer muskler og stramme opp litt. Det er jo ikke vekten i seg selv som er avgjørende, men hva jeg ser i speilet, forteller Lier-damen, som setter stor pris på oppfølgingen hun får på Drammen EasyLife Senter.

– Ikke minst er det viktig at vi med jevne mellomrom blir testet i forhold til både fettprosent, også det farlige, indre fettet og muskelprosenten. Det er jo ikke vekten i seg selv som er avgjørende. For vi vet jo at muskler veier mer enn fett. Hun er også glad for hun hele tiden får kyndig vei¬ledning i hvordan hun skal trene, slik at hun ikke trener på seg skader. – Jeg har problemer med ryggen min, slik at det er veldig viktig at de øvelsene jeg trener ikke ska¬der meg.

Elisabeth trener fast tre ganger i uka på Drammen EasyLife Senter, i tillegg til at hun også følger leksjonene i EasyLife PT programmet. – Jeg trener for det meste styrketrening. Men bruker alltid minst en halv time på et av kondisjonsapparatene først, enten crosswalkeren eller tredemøllen, forteller 55 åringen, som stortrives i miljøet på Drammen EasyLife Senter. Dette er et usnobbete sted å trene, og her treffer jeg så mange andre som har den samme målsettingen som jeg har. Jeg føler også at jeg blir sett her og alle hilser så hyggelig. Ja, det gjelder ikke minst daglig leder på sentret, Lise Wollberg Vestli. Hun er jo en solstråle, avslutter Elisabeth.

Vil du vite mer? Send inn vårt
interesseskjema her, så tar vi en uforpliktende kontakt

 

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS