Tor Jarle ned 25 kilo - fikk bedre helse

Moss torjarle
– Jeg har fått hjelp til å legge om livsstilen min, slik at leddgiktsmertene ikke plager meg slik som tidligere. EasyLife programmet har også lært meg både til å spise og trene riktig, sier Tor Jarle Pettersen (47) fra Jeløya som gikk ned 25 kilo på 5 måneder.

– Jeg hadde ikke vært frisk i dag om det ikke var for den hjelpen jeg har fått av Joachim (Næss) her på Moss EasyLife Senter. For etter et år med sykefravær grunnet leddgikt, gikk jeg opp 15 kilo og var i elendig form, forteller Tor Jarle Pettersen (47) fra Jeløya, som gikk ned fra 115 til 90 kilo i løpet av 5 måneder ved hjelp av livsstilsprogrammet EasyLife.

47-åringen fra Jeløya i Moss har vært plaget av leddgikt i 20 år. Men den 14. februar i fjor gikk det riktig ille. Da for¬verret plutselig smertene seg og han sank bare sammen. – Jeg kom meg fram til kanalbrua, før jeg bare datt sammen, og måtte ringe etter hjelp. Det var virkelig akutt. Jeg enten lå i ei seng eller satt i en stol i sammenhengende 3 måneder etterpå, forteller Tor Jarle, som også ble vitne til at vekta hans spratt i været i det samme tidsrommet, fra 100 til 115 kilo. – Jeg var virkelig i dårlig, og formen ble etter hvert elendig. Heldig for ham er det at Jeløya Kurbad, som nettopp har spesialisert seg på folk som er plaget av leddgikt og fibro¬myalgi, ligger i nærheten av der han bor. Veien dit for videre oppfølging var derfor kort. 

– Jeg fikk bra behandling og oppfølging på Jeløya Kurbad. Blant annet fikk jeg trent bra. Da jeg avsluttet mitt opphold på kurbadet, hadde jeg imidlertid et problem. Hva skulle jeg gjøre nå? For jeg trengte unektelig både å gå ned i vekt og komme i bedre form. Redningen for Tor Jarle ble et magasin tilsvarende det leseren nå holder i hånden, og noen han kjente som hadde vært gjennom EasyLife programmet. – Jeg måtte ha hjelp både til å fortsette opptreningen jeg hadde startet opp med ved Jeløya Kurbad og til å gå ned i vekt. Samtidig forsto jeg at jeg måtte legge om livsstilen min. For jeg hadde gått ned i vekt tidligere, men gått opp igjen etterpå, fordi at jeg ikke hadde klart å legge om livsstilen. Jeg hadde drevet med såkalt jo-jo slanking.

Ned til 90 kilo Han veide 115 kilo da han startet opp med EasyLife i september i fjor. Når vi prater med ham i februar i år viser derimot vekten kun 90 kilo. – Det er helt fantastisk. Jeg kan ikke en gang huske sist gang jeg veide så lite. Programmet har fungert veldig bra. Jeg har gått ned jevnt og trutt hele veien, mens det fortsatt er mange måneder igjen av det et år lange EasyLife programmet, forteller 47 åringen, som helt har klart å legge om livsstilen sin, både i forhold til mat og trening. – Jeg spiser jo helt annerledes enn tidligere. Joachim har lært meg å lage mat, rett og slett. Nå spiser jeg helt annen mat enn tidligere, og jeg har lært å sette sammen måltidene riktig. I tillegg har jeg begynt å trene regelmessig styrketrening, etter at legen min fortalte meg at det var helt nødvendig for meg å bli sterkere i muskulaturen.

Kjører spinning Tor Jarle trener 3-4 ganger i uka på Moss EasyLife Senter, både styrketrening og kondisjonstrening. – Han har blitt mye sterkere. Det kan jeg se på utskriftene jeg får i Wellness systemet vårt, som måler all styrketreningen han gjør, konstaterer Joachim. – Kondisjonen min er også blitt mye bedre. Nå kan jeg gjennomføre spinning timer på 50 minutter tre ganger i uka uten problemer. Det var utenkelig før. Samtidig er jeg blitt mye mer bevisst i forhold til både mat og trening. Passer blant annet på å få trent noe hver eneste dag. Så de dagene jeg ikke er her og trener, går jeg lange turer i skogen ute på Jeløya, tilføyer Tor Jarle, som vil ned enda flere kilo. – Målet mitt er å gå ned 30 kilo, altså minst 5 kg til.

http://www.easylife.no/historier/700-ingeborg-og-berits-4-suksess-faktorer

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS