Tidsklemma hindrer ikke Monica

tidsmonicaMonica Gravdal trener 3-5 ganger i uka - og holder seg 15 kilo lettere etter at hun gikk ned i vekt med EasyLife.
 

EasyLife er mye mer enn slanking. Det er ikke noe slankekurs, men en varig endring av livsstil. Derfor handler mye om å endre vaner. Komme i gang med ukentlige treningsøkter, få sunne og smarte matvaner i hverdagen, få et tankesett som gjør at du holder vanene og ser positivt på utfordringene.

Monica Gravdal fra Sola er storfornøyd. EasyLife har hjulpet henne med mer enn å gå ned i vekt.

- Dette programmet har hjulpet meg til å legge om livsstilen helt, slik at jeg holder vekta halvannet år etter at jeg gikk ned fra 84 til 69 kilo, sier Monica.

DROPPET PERSONLIG TRENER

Som fembarnsmor, merket Monica at hun ikke rakk å gå ned i vekt mellom fødslene.

- Etter noen år uten trening tok jeg kontakt med Toppform Sola, og hadde tenkt meg en personlig trener. Isteden fikk jeg høre om vektreduksjon- og livsstilsprogrammet EasyLife. Jeg valgte å satse på det isteden.

EasyLife tilbys på rundt 65 treningssentre rundt om i landet, og du vil få oppfølging fra dag 1. Mange som aldri har vært på et treningssenter før finner ut at det hverken er skummelt eller vanskelig å trene på våre sentre.

GENIAL KOMBINASJON

- Det er jo kombinasjonen av kunnskap om kosthold, trening, hjelp til å trene og den mentale treningen som er det geniale med EasyLife. Alt henger sammen, du kan ikke satse bare på ett av elementene, sier Monica.

Hele fanilien nyter nå godt av et nytt og sunnere kosthold.

LØSNINGEN PÅ TIDSKLEMMA

- Men hvordan er det mulig å trene 3-5 ganger i uka når man har full jobb og fem barn i alderen 2-15 år?
- Det handler om priorierting, vilje og organisering. Pluss en snill mann som også stiller opp. For treningen må aldri gå ut over barna, det er jeg klar på.

Monica mener imidlertid det er viktig at hun som mamma også tar vare på seg selv. Det vil komme familien til gode også.

Enkelte dager reiser hun og trener før ungene står opp, og er hjemme til de skal stå opp. Andre dager reiser hun rett etter jobb, eller hun kan reise å trene etter at de tre yngste har lagt seg.

Vil du ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til høyre. Så tar nærmeste EasyLife-senter kontakt for en uforpliktende samtale.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS