Energi og vektnedgang med EasyLife på Camp Eggemoen

Campeggemoen
– Vi har fått helt nye liv med masse energi, overskudd, vektreduksjon og en solid dose med humør og glede i hverdagen. Dere MÅ bare benytte dere av dette supertilbudet vi har her med EasyLife Lettere på Camp Eggemoen, sier kirkeverge Mari Hellum Freitag (49), fra venstre, finansrådgiver Gro Rotherud (56) og regnskapsmedarbeider Helga Gravdahl fra Jevnaker og Hønefoss.

Helga klarer nesten ikke å stoppe med å fortelle, fortelle og fortelle. Ansiktet stråler, og smilet går nesten rundt. – For ett år siden, vinteren 2015 var jeg med barnebarna på tre og seks år på skitur på fjellet. Den yngste falt. Det gjorde jeg også da jeg skulle hjelpe han opp igjen. Og, hold deg fast, jeg klarte ikke å komme meg opp på bena igjen. Helt skrekkelig. En slik bestemor ønsket jeg ikke å være. Det var nok det store vendepunktet, sier hun, og skrur tidsbryteren fram til mars 2016; ett år med EasyLife Lettere på Camp Eggemoen. – I disse dager spretter jeg rundt på ski med barnebarna. Vi skråler, skriker og har det veldig moro sammen. Jeg har blitt et nytt menneske. Takk. Tusen takk, sier hun med klumpen i halsen. 

Regnskapsmedarbeideren hos Hetor Regnskapsservice forteller den pussige forhistorien: - Ved nyttår 2015 fikk vi EasyLife-Nytt fra Camp Eggemoen i posten. Jeg leste og studerte, og skjønte at dette var noe for meg. Men både krefter og mot sviktet. Det ble med tanken, sier Helga, som da hadde vært sykemeldt i ett år. – Vi fikk en ny utgave rett etter påske i fjor. Sent en fredag kveld gikk jeg inn på nettsiden. Jeg mobiliserte vold-somt, og trykket til slutt på interessert-knappen.

Det trykket skulle forandre livet. To dager etter møtte hun fram på Eggemoen, smøg seg inn døren og over en høy dørstokk, men ble møtt med smil og vennlighet av daglig leder Tore Gullen. – Her kunne jeg være meg selv, her møtte jeg andre i samme situasjon, og her ble jeg tatt på alvor. Det oste positivitet og velvilje. Nå er jeg tilbake i full jobb, og gleder meg til hver treningstime. Jeg spør meg selv ofte om dette er sant, sier 58-åringen fra Heradsbygda.

– Dette er vel kanskje det lureste du noen gang har gjort, sa mannen min, Torfinn, her om dagen. Det er klart at den fysiske og mentale formen du er i påvirker omgivelsene. Har du det bra, er det lett å merke for dem rundt deg, påpeker Helga, lett rødmende når vi antyder den nye tittelen «Superbestemor». Hun har gått ned 13 kilo, og er storfornøyd med det. Men mye viktigere er bedre fysisk form og generelt bedre helse.

– Jeg skjønner at jeg aldri før har trent. Jeg har vimset mye rundt på treningssentre uten å få hjelp og uten å bli sett. Det har ført til at jeg sluttet med hver øvelse da jeg ikke orket mer. Her begynner vi når en blir sliten. Dette på en god måte. Med glede og humør. Instruktørene er jo så flinke og motiverende. Da kommer også fremgangen, og inspirasjonen til å trene mer. Fantastisk! Velkommen etter. Dette må dere bare prøve, oppfordrer hun alle som leser dette.

Vil du vite mer? Send inn vårt interesseskjema her, så tar vi en uforpliktende kontakt.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS