Bedre helse og et lettere liv for ektepar

ektepar DrammenNår du følger programmet til punkt og prikke og gjør det instruktøren forteller deg at du skal gjøre, er det fantastisk hvilke resultater EasyLife programmet gir, sier Elisabeth (46) og Jimmy (47) Scarlett. De har gått ned henholdsvis 14 og 26 kilo på tre og en halv måned på Drammen EasyLife Senter.

 – Jeg hadde farlig høyt blodtrykk, alt for høyt kolestrolnivå og veldig nær å måtte begynne med tabletter for diabetes. Bare etter tre og en halv måned er alt normalt, sier Jimmy Scarlett som også har gått ned 26 kilo i det samme tidsrommet. Kona hans, Elisabeth Scarlett har gått ned 14 kilo. 

 
De har begge fått et helt nytt liv etter at de startet opp med livsstilsprogrammet EasyLife på Drammen EasyLife Senter. De har fått et nytt liv, og det har også smittet over på resten av familien. 
– At vi helt har lagt om kostholdet og spiser annerledes nå, har også gjort at barna våre spiser annerledes. Det virker som om de setter pris på det sier ekteparet fra Spikkestad. De startet på programmet etter at Jimmy så alt det positive som skjedde med et vennepar etter at de ble EasyLife medlemmer. 
– Derfor var jeg rask med å avtale et møte med daglig leder på sentret og vi startet opp i den første EasyLife gruppen etter nyttår 2016, forteller Jimmy. Vekten hans hadde gått opp de siste årene og han var veldig nær å måtte begynne med medisiner både for høyt blodtrykk, kolestrolnivå og blodsukker. 
 

Veide 106 kilo

– Jeg hadde drevet mye med trening tidligere, både med karate og styrketrening. Etter at vi fikk barn, ble det mindre og mindre tid til meg selv. Vekten gikk sakte men sikkert oppover og jeg veide 106 kilo da jeg og Elisabeth startet opp her i januar. Da veide Elisabeth 81 kilo. 
– Det var jo like mye som jeg veide på det aller meste da jeg gikk gravid. Så vi forsto jo begge at vi måtte gjøre noe. 
Da vi treffer ekteparet i starten av juni er de veldig spreke og slanke. De forteller at etter tre og en halv måned hadde Jimmy gått ned til 80 kilo, noe han ikke hadde veid siden tenåringsdagene, og Elisabeth hadde tatt av 14 kilo og var nede på 67 kilo. 
– Enda bedre er det jo at både blodtrykket, kolesterolnivået og blodsukkeret nå er helt normalt. Ja, legen sier at blodtrykket mitt nå er bedre enn normalt, sier Jimmy. 
 

Helt nytt kosthold

De har helt lagt om livsstilen sin etter at de startet på EasyLife. Både i forhold til maten de spiser, hvordan de trener og hvordan de tenker. 
– Vi har egentlig bare vært veldig nøye med å følge EasyLife programmet slavisk og gjort alt vår instruktør, Thomas Gusdal, har sagt at vi skal gjøre. Dersom du gjør det, så fungerer det, og vi går ned i vekt, sier ekteparet. Som også er glad for at de har gått EasyLife sammen. Det har gjort at det har vært lettere både å legge om kostholdet og trene, når de er to om samme mål. 
– Vi har blitt veldig bevisst på hva vi spiser og hvordan vi setter sammen måltidene, og nå leser vi nøye på alle pakninger før vi putter dem i handlekurven. Vi ser også at vi tidligere har spist alt for mye mat med høyt sukkerinnhold. 
 
 

Trener styrke

Begge trener 3-4 ganger i uka. Han trener mest på dagtid siden han jobber mye om kvelden, mens Elisabeth trener mest på kveldstid. Det går i styrketrening for begge to, kombinert med litt kondisjonstrening. 
– Det er viktig at vi klarer å øke muskelmassen og bli sterkere i hele kroppen. Det gjelder ikke minst nå som blir eldre, forteller Jimmy. Han trener både med frivekter og maskiner på Drammen EasyLife Senter.
– Ikke minst har jeg lært hvor viktig det mentale er. For det sitter i hodene våre! Det er viktig at EasyLife varer i et år. Før drev jeg og kona mye med ting som varte bare i noen få måneder. Det er for kort tid til å legge om livsstilen, slik at vektnedgangen blir varig. 
 

Mindre farlig fett

Målingene av fettprosent som de gjør på Drammen EasyLife Senter, har vist at Jimmy ikke bare har gått ned mye i fettprosent generelt, men også i forhold til det farlige fettet rundt de indre organer. 
Generelt har fettprosenten min gått ned fra hele 30 til 17 prosent. Mens det indre fettet, såkalt viceralt fett, har falt fra nivå 13  til nivå 7. Det er veldig bra i følge legen min, da alt over nivå 12 er regnet som farlig. Jeg har gått ned så mye som 23 centimeter rundt livet, sier Jimmy. 
Begge er veldig godt fornøyd med miljøet på Drammen EasyLife Senter og den hjelpen de får. 
– Det er et veldig hyggelig miljø her hvor alle støtter og hjelper hverandre, avslutter det fornøyde ekteparet fra Spikkestad.
 

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS