Merete fikk et nytt liv med EasyLife

Smilende dame sitter i treningsapparat. Instruktør heier på henne ved siden av.

– Motgangen er snudd til medgang takket være EasyLife-programmet og all hjelpen jeg får her, sier Merete Karlsen (42). Etter 3 måneder med EasyLife har hun gått ned 26 av de 50 kiloene hun har som mål å ta av.

Hennes dramatiske liv med mye motgang og 50 kilo opp i løpet av 8 år, før hun nå er godt på vei tilbake til sitt gamle liv, kan leserne følge på hennes populære Facebook side «Min vei til bedre helse».

 

– Det har tatt helt av. Hver gang jeg legger ut noe nytt om min vei, er det flere tusen som er inne på siden min. Ja, på det meste har det vært 7500 inne. Da jeg siste uke la ut at jeg hadde gått ned enda en kilo, hadde siden min 4000 besøk.
Kanskje heller ikke så rart når vi hører om all motgangen 3 barns moren fra Stavanger har vært gjennom før hun startet opp med livsstilsprogrammet EasyLife på Toppform Tasta.

Fra 80 til 130 kilo

– Da jeg gikk gravid med yngstemann gikk jeg opp mye som jeg ikke klarte å ta av igjen. Like etter fikk jeg livmorkreft og måtte operere bort livmoren. Men ikke før jeg var gjennom den operasjonen, fikk faren min, som var klippen i mitt liv, også kreft og døde. Det førte til at jeg gikk inn i en langvarig depresjonsperiode med medfølgende trøstespising og enda mer vektøkning.

Fra å veie 80 kilo før hun ble gravid, passerte vekten 130 kilo høsten 2015.
– I november gikk jeg til legen min og klaget over at jeg hadde fått så vondt i begge knærne. Samtidig visste jeg årsaken, og hva som måtte til. Jeg hadde allerede tatt vare på EasyLife-magasinet, og ringte til Toppform samme dag som jeg var hos legen.
Legen måtte godkjenne
Hun hadde et møte med daglig leder som ga henne beskjed om å snakke med legen sin, før hun kunne være med i EasyLife-programmet.
– Jeg gikk tilbake til legen og han ga meg beskjed om at så lenge trening var en viktig del av dette programmet kunne jeg starte opp, forteller Merete. Hun veide 130,6 kilo ved EasyLife- oppstarten den 26. januar 2016.
Målet hennes var klart nok. Ned 50 kilo til det hun veide før hun ble gravid, i løpet av det et år lange EasyLife-programmet.
– Det skal jeg klare. Etter bare 3 måneder har jeg tatt av over halvparten. Med den støtten og hjelpen jeg får her, både fra de som jobber her og resten av EasyLife-gruppen jeg er med i, skal jeg klare å nå det målet, fastslår 42 åringen. Det har også stor betydning at så mange mennesker følger hennes vei tilbake gjennom Facebook-siden hennes.
– Det motiverer meg ekstra. Samtidig er jeg glad for at min erfaring hjelper andre som følger meg.

Var i elendig form

Formen hennes er blitt mye bedre. Fra knapt nok å komme opp en trapp uten nesten å kollapse, trener hun minst 3 ganger i uka da vi treffer henne.

– Jeg trener kondisjons og styrketrening gjennom program jeg får av instruktøren min. I tillegg sykler og går jeg mye, noe jeg aldri gjorde tidligere. Ja, livet mitt er virkelig blitt et helt annet i løpet av de månedene som har gått her .
Bedre og annerledes har også kostholdet hennes blitt. Nå spiser hun annen mat, oftere enn før og mindre i hvert måltid.
– Mitt største problem var kanskje at jeg drakk halvannen liter Cola hver dag, i tillegg til å drikke en boks Red Bull hver morgen. De uvanene har EasyLife hjulpet meg bort fra, og nå liker jeg hverken brus eller Red Bull. Veldig bra er det også at det nye livet mitt har påvirket sønnene mine, som også har sluttet å drikke brus.
Merete skryter av støtten og det fine miljøet på Toppform. Her føler hun seg virkelig hjemme.
– Ingen ser rart på oss fordi om vi har en del ekstra kilo å ta av. Her kan du komme som du er og her er det heller ingen kleskode. Vi har et fantastisk miljø innad i EasyLife-gruppen og vi har opprettet vår egen, lukket Facebook-gruppe. Her deler vi erfaringer og råder hverandre. Hun har allerede vært nødt til å legge til side det meste av sine gamle klær. Størrelsene så langt har nemlig gått fra 52 til 42. Jeg har gått ned 26 av de 50 kiloene jeg skal ta av. Dette skal jeg klare. Her får jeg jo så mye støtte og hjelp hele veien, avslutter Merete.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER

Her finner du EasyLife

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS