Unn på treningssenter

Unn (50) – ned mer enn 20 kilo og holder vekten 10 år etter

Vi ble kjent med Unn på et EasyLife-kurs for 10 år siden. Hun var i utgangspunktet en sprek person som likte godt å løpe og være i aktivitet. En hektisk jobb og småbarnsliv hadde satt en stopper for trening og fysisk aktivitet, og med dette økte også vekten. Når vekten viste mer enn 20 kilo over det ønskelige var det på tide å ta grep, og Unn kontaktet EasyLife i Drammen.

Det ble kurs på Unn og hun så raskt resultat. I tillegg til vektmål så var det vel så viktig for Unn å bli sterk og sprek igjen. Som «voksen» småbarnsmor opplevde hun at det var ekstra viktig å sørge for å komme i god form slik at hun kunne følge opp datteren på alle måter. Drømmen om å snøre på seg løpeskoene og bare stikke ut på en tur lå også og lurte, og etter at kroppen ble litt lettere var det på tide å trene seg opp også utendørs igjen.

Styrketrening ble tidlig en del av treningsregimet. Dette fordi økt muskelmasse gir en rekke fordeler, og når vekten går ned og muskelmassen går opp så bærer man kroppen på en helt annen måte. Styrketrening er også en god forsikring for oss til å takle livet både i nåtid og i årene som kommer. For Unn som også ville være i stand til å løpe ute så ble hun rådet til å trene styrke slik at hun kunne forebygge skader.

I årene som har gått siden Unn parkerte den 20 kilo tunge «ryggsekken» har det både vært opp- og nedturer. Den som tror at jobben er gjort når vekten er på ønsket sted, tror dessverre feil. Varige resultat krever en livsstilsendring på permanent basis. Vi må innse at de vanene vi har per i dag ikke nødvendigvis kan forenes med de resultatene vi ønsker, og det er ingen som slipper unna. De fleste av oss må erfare dette i praksis, så også Unn. Men, erfaring gir en god mulighet for læring, så nå lever Unn godt med kostholds- og treningsvaner som hun fint kan fortsette med videre.

At all innsats for å bli sunnere, sterkere og sprekere også fører til økt livskvalitet med blant annet mer energi kommer for de fleste som en ren bonus. Små vondter som følge av mye stillesitting og ensidige jobbstillinger blir også mindre, og for alle som kjenner på dette vet hvor sliten man kan bli av det. Riktig kosthold og fysisk aktivitet bedrer søvnen, og god søvn er en undervurdert kvalitet.

En livsstilsendring krever noe av oss – både i tid og ressurser, men vi har ennå ikke møtt noen som ikke synes at de får så mye mer tilbake. Økt glede og mestring i hverdagen er tydelige tegn på at livet blir mange hakk bedre.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS